19 / 04 / 2024

Meydan Beşiktaş bkm

Meydan Beşiktaş bkm

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Meydan Şubesi bugün Beşiktaş'ta 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Meydan Beşiktaş'a BKM ve Hollandalı fon şirketi talip!

Eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker'in sahibi olduğu Meydan Beşiktaş için Hollanda merkezli bir fon şirketi ve BKM teklif vermeye hazırlanıyor.

Beşiktaş’a arkeoloji müzesi geliyor!

Metro kazısında bulunan bulgular, istasyon açıldıktan sonra istasyon içinde ve Beşiktaş Meydanı'nda yapılacak olan 2 farklı müzede sergilenecek.

Beşiktaş'a yeni bir meydan inşa edilecek!

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Mehmet Coşkundeniz bugünkü yazısında Beşiktaş belediye Başkanı Murat Haznedar ile röportaj gerçekletirdi. Coşkundeniz, Haznedar'ın Beşiktaş'taki projelerini anlattı. İşte o yazı...

Beşiktaş Meydanı tamamen değişiyor!

1990 yılında Beşiktaş Meydanı tamamen değişecekmiş. Meydanda uygulanacak Mimar Tanju Edige'nin projesine göre, meydandaki tüm üstgeçitler kaldırılacakmış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1990 yılında Beşiktaş Meydanı tamamen değişecekmiş!

1990 yılında Beşiktaş Meydanı tamamen değişecekmiş. Meydanda uygulanacak Mimar Tanju Edige'nin projesine göre, meydandaki tüm üstgeçitler kaldırılacakmış ve meydan tamamen yayalara açılacakmış. Kıyı tarafında ise tüm yapılar yıkılacakmış.

1968 yılında Beşiktaş'a 650 kişilik tiyatro binası yapılacakmış!

1968 yılında İstanbul Belediyesi, Beşiktaş'a 650 kişilik modern bir tiyatro binası yapılacakmış. Barbaros Meydanı'ndaki eski tramvay deposunun yerine inşa edilecek bina için, bütçeye 500 bin liralık tahsisat konulacakmış.

Beşiktaş Meydan Projesi ne zaman başlayacak?

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Beşiktaş ve Ihlamur Meydan projeleri için tarih verdi... Peki Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm nereden başlayacak? Mecidiyeköy-Beşiktaş metrosu gelecek mi? Dikilitaş'ta imar artışı olacak mı?

Beşiktaş Meydanı projesi tartışma yarattı!

Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar Beşiktaş Meydan, Ortaköy Kültür Vadfsj ve kentsel dönüşüm projesi için çalışmaların başladığını söyledi. Hazinedar 'Buranın tam 100 misil büyüklüğünde aktif bir yeşil alanı yapacağız' dedi.

Kentsel dönüşüm Beşiktaş'a da geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü çalışmayla trafik yeraltına alınacak. Toplutaşıma durakları kaldırılacak. BEŞİKTAŞ Meydanı da Yayalaştırma ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yayalaştırılacak.

Meydan Beşiktaş bkm Haberi

Meydan Beşiktaş bkm

Beşiktaş gayrimenkul açısından İstanbul'un en değerli ilçelerinden biri. Eski bir ilçe olduğu için yer bulmakta neredeyse imkansız. Hele Beşiktaş Çarşı'da bu durum imkansızın da ötesinde. Hal böyle olunca küçük metrekareler bile çok büyük değerlere ulaşıyor.

İşte bu yerlerden biri ile ilgili önemli kulis bilgileri gelmeye başladı. Beşiktaş Sahil Yolu'ndan Ihlamur Kasrı'na doğru çıkan, Ortabahçe Caddesi'nin hemen başında bir otopark bulunuyor. Uzun yılardır otopark olarak kullanılan yerde yanı zamanda restoran, kafe, birahane, 2 bin kişilik konser alanı da var. Beşiktaş Çarşı'da bu yer ile ilgili ciddi bilgiler geldi.

Para'da yer alan habere göre; yaklaşık 4 bin metrekare olan bu alanın sahibi eski siyasetçi Kadir Şeker'in oğlu Şahin Şeker, kamuoyu bu ismi kadın çalışanı ayağa kalmadığı için dövdüğü video ile hatırlar. Konser alanının...