26 / 04 / 2024

Meydan Çekmeköy nasıl gidilir

Meydan Çekmeköy nasıl gidilir

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy projesi alanları 76 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Çekmeköy Taşdelen'de yükselen proje ev + ofis konseptiyle hayata geçiriliyor.

Borsada doğru portföy nasıl oluşturulur?

Yatırımcılar paralarını nasıl değerlendirmeleri gerektiğini araştırırken, borsada hisse almak isteyenler  için portföy önerisi geldi.  Daha çok kazanmak ve riski azaltmak isteyenler nasıl portföy oluşturmalı? Merak edilen sorunun cevabı geldi.  

Temettü portföyü nasıl yapılmalı? Yatırımcılar bu hisselere aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı en çok merak edilen konulardan oluyor. Yatırımcı Emre Kadero, X sosyal medya hesabından temettü portföyünün nasıl yapılabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir?

Kiracılar, ev sahiplerinin hangi durumlarda onları evden çıkaracaklarını bilmek istiyor. İşte Ev sahibi kiracıyı nasıl çıkarabilir? sorusunun yanıtları!

Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?

Kiracılar ve ev sahiplerinin birtakım soruları yer almaktadır. Onlardan biri de “Mal sahibi 10 yıllık kiracıyı nasıl çıkarır?” sorusudur. İşte merak edilenler!

Çekmeköy-Şile imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy - Şile İlçeleri, 380 KV Akçakoca - Karasu - Çekmeköy ( Reşadiye ) Enerji İletim Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

Nef Çekmeköy satılık dükkan!

Nef imzası ile hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesindeki dükkanlar 2 Mart'ta satışa çıkacak. Projede ayrıca garantili kira sistemi ile fırsatlar sunuluyor...

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2.Etabı Haziran sonunda açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Çekmeköy'e yapılan yatırımları anlattı. Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran sonunda hizmete gireceğini açıkladı. 

Çekmeköy-Sancaktepe imar planı değişikliği askıda!

Çekmeköy - Sancaktepe İlçeleri, Taşdelen Mahallesi, Sırrı Çelik Bulvarı Civarı Şile Otoban Yol Kavşak Projesine ilişkin imar planı değişikliği askıya çıktı..

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2. Etabı Haziran'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran ayı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Narlı Bahçe Çekmeköy satılık daire!

Narlı Bahçe projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirildi. Narlı Bahçe Evleri için ön talepler toplanıyor...

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları!

Nef Ormantepe Çekmeköy satılık ev fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor. Nef Ormantepe Evleri'nde yüzde 1 peşinat fırsatı bulunuyor...

Nef Çekmeköy satılık!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Nef Çekmeköy satılık daireler Ekim ayında basına tanıtılacak.

Tepe Aura Çekmeköy satılık daire!

Toplam 96 daireden meydana gelen Tepe Aura Çekmeköy satılık daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor.

Meydan Çekmeköy nasıl gidilir Haberi

Meydan Çekmeköy nasıl gidilir

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy projesi 7 bin 755 metrekare konut alanına ve 3 bin 546 metrekare ticari alana sahip. Proje 108 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Yaklaşık 350 metrekare alanı sosyal tesis alanı olarak tasarlanan Meydan Çekmeköy Evleri'nde kapalı sosyal tesis alanları, jeneratör ve merkezi ısıtma sistemi, kapalı otopark, otoparktan daireye ulaşım, güvenlik, site ortak kullanım alanları,  peyzaj alanları, kapalı yüzme havuzu gibi imkanlardan oluşuyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Meydan Çekmeköy Konutları 17 bin 480 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Habitat İnşaat imzası taşıyor. 


Taşdelen Meydan Çekmeköy Evleri Marmaray  projesinin devamı olarak planan 20 kilometre uzunluğundaki 16 istasyonlu Üsküdar Sancaktepe metro güzergahına 500 metre uzaklıkta, üniversitelere,...