19 / 04 / 2024

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy!

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy!

Firma: Habitat İnşaat

Proje: Meydan Çekmeköy

Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy projesi alanları 76 metrekare ile 118 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Çekmeköy Taşdelen'de yükselen proje ev + ofis konseptiyle hayata geçiriliyor.



Habitat İnşaat  Meydan Çekmeköy  projesi 7 bin 755 metrekare konut alanına ve 3 bin 546 metrekare ticari alana sahip. Proje 108 adet daire ve 21 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Yaklaşık 350 metrekare alanı sosyal tesis alanı olarak tasarlanan Meydan Çekmeköy Evleri'nde kapalı sosyal tesis alanları, jeneratör ve merkezi ısıtma sistemi, kapalı otopark, otoparktan daireye ulaşım, güvenlik, site ortak kullanım alanları,  peyzaj alanları, kapalı yüzme havuzu gibi imkanlardan oluşuyor.


Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Meydan Çekmeköy Konutları 17 bin 480 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje  Habitat İnşaat  imzası taşıyor. 


Taşdelen Meydan Çekmeköy Evleri  Marmaray   projesinin devamı olarak planan 20 kilometre uzunluğundaki 16 istasyonlu Üsküdar Sancaktepe metro güzergahına 500 metre uzaklıkta, üniversitelere, E6'ya, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın mesafede yer alıyor. 


Habitat İnşaat Meydan Çekmeköy iletişim 

Telefon: 0216 446 46 57

Web: www.habitat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön