29 / 03 / 2024

Meydan Çekmeköy nerede?

Meydan Çekmeköy nerede?

Firma: Habitat İnşaat

Proje: Meydan Çekmeköy

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşan Meydan Çekmeköy Konutları'nın 7 bin 755 metrekare konut alanı ve 3 bin 546 metrekare ticari alanı bulunuyor. Peki Meydan Çekmeköy nerede?



Meydan Çekmeköy nerede? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim.  Habitat İnşaat  imzası taşıyan proje 17 bin 480 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Meydan Çekmeköy'de 108 tane daire ile birlikte 21 tane ticari ünite bulunuyor. Sosyal tesis alanı 350 metrekare olarak belirlenen projede dairelerin büyüklükleri 76 ile 118 metrekare arasında değişiyor. 


İstanbul Çekmeköy Taşdelen'de yükselen  Meydan Çekmeköy  projesi ev ve ofis konsepti şeklinde tasarlandı. Proje 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor.


Taşdelen Meydan Çekmeköy projesinin ortak alanları içerisinde site ortak kullanım alanları,  güvenlik, kapalı sosyal tesis alanları, engelli uyumu, jeneratör ve merkezi ısıtma sistemikapalı otopark, otoparktan daireye ulaşım, kapalı yüzme havuzu, peyzaj alanları mevcut.


Meydan Çekmeköy nerede?

Meydan Çekmeköy Konutları E6'ya, üniversitelere, alışveriş merkezlerine ve hastanelere yakın mesafede,  Marmaray   projesinin devamı olarak planan 20 kilometre uzunluğundaki 16 istasyonlu Üsküdar Sancaktepe metro güzergahına 500 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Meydan Çekmeköy iletişim bilgileri 

Telefon: 0216 446 46 57

Web: www.habitat.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön