28 / 03 / 2024

Meydan Dükkanları başakşehir ulaşım

Meydan Dükkanları başakşehir ulaşım

Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan bugün saat 10:00'da satışa açılıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen projenin 2017 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

Meydan Başakşehir'deki konut sayısı değişti! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Meydan Başakşehir projesinde konut satışı değişti. İşte Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir projesinin tüm detayları...

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu!

Satışların geçtiğimiz günlerde başladığı Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu. Projede 375 konut ve 150 adet ticari ünite yer alıyor.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir'e 1 milyar TL'lik değer!

Emlak Konut GYO'nun Meydan Başakşehir projesi hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu KAP'ta yayınlandı. 

Meydan Başakşehir fiyat!

Meydan Başakşehir fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları!

Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Emlak Konut GYO detayları ve proje detayları...

Meydan Dükkanları başakşehir ulaşım Haberi

Meydan Dükkanları başakşehir ulaşım

Toplam 332 adet dükkandan oluşan Meydan Dükkanları İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. 15 Mart 2015 tarihinde açık artırma ile satışa sunulan projede 225 adet dükkanın satışı yapıldı. 


Park Mavera projesinin ticaret alanı Meydan Dükkanları'nda son 13 dükkan ihalesinde alım yapan müşterilerden kredisi onaylanmayanlar için bugün saat 10:00'da yeniden satışa açılacak. 


Başakşehir Meydan Dükkanları'nın 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 40 metrekare ile 2 bin 113 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Açık artırma ihalesi ile toplam 277 milyon 870 bin TL'lik satış gerçekleşen Emlak Konut Meydan Dükkanları 90 tane cadde dükkanı, 80 tane cadde mağazası, 58 tane teras mağaza, 2 tane market alanı, 102 tane teras dükkanından oluşuyor. 


Meydan Dükkanları Başakşehir konum olarak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede...