29 / 03 / 2024

Meydan Halkalı satılık konut

Meydan Halkalı satılık konut

Meydan Halkalı Konutları fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiyor. Gültaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 12 ay vade farksız taksit fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire!

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4,5+1'e kadar tasarlanıyor. 27 blok olarak planlanan proje 15 Ekim'e kadar lansman fırsatları sürecek...

Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire!

Toplam 287 daire ve 58 ticari üniteden meydana gelen Küçükçekmece Meydan Halkalı satılık daire fiyatları 2+1 dairelerde 495 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Atakent Tema İstanbul satılık!

Konut teslimlerin hemen yapıldığı Tema İstanbul Evleri Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı-Atakent bölgesinde yer alıyor. Atakent Tema İstanbul satılık daire fiyatları 506 bin TL'den başlıyor.

Meydan Ardıçlı Esenyurt satılık daire!

Meydan Ardıçlı Esenyurt projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirildi. 36 ay sonra teslimleri yapılacak olan projede satılık daire fiyatları peşin ödemelerde 175 bin TL'den başlıyor...

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılan Nef Bahçelievler projesi 1.023 daire ve 14 mağazadan meydana geliyor. Nef Bahçelievler satılık daire fiyatları fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Meydan Halkalı Evleri satılık konut!

Meydan Halkalı Evleri satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede 12 ay vade imkanı sağlanıyor.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri satılık!

Gültaş Meydan Halkalı Evleri satılık dairelerin fiyatları 328 bin lira + KDV'den başlıyor. Gültaş Meydan Halkalı Evleri 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Gültaş Meydan Halkalı satılık ev!

Gültaş Meydan Halkalı satılık ev fiyatları KDV hariç 328 bin TL'den başlıyor. Peşinde yüzde 7 indirim uygulanan projede 287 adet konut ve 56 adet ticari birim bulunuyor.

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire!

Meydan Halkalı Gültaş satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 12 aya kadar vade fırsatı sunan proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.

Meydan Halkalı Küçükçekmece satılık!

Meydan Halkalı Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 328 bin lira + KDV'den başlıyor. Gültaş İnşaat projesi Meydan Halkalı'da 12 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Meydan Halkalı satış fiyatları!

Meydan Halkalı satış fiyatları KDV hariç 328 bin liradan başlayarak değişiyor. Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Metropark Rezidans Halkalı satılık!

Metropark Rezidans Halkalı satılık daire fiyatları 312 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Meydan Halkalı satılık konut Haberi

Meydan Halkalı satılık konut

Meydan Halkalı Konutları fiyat listesi konutların alanları ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa ediliyor. 


Daire tipleri arasında; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonların yer aldığı Meydan Halkalı Evleri için 12 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. 


Küçükçekmece Meydan Halkalı'da 287 tane konut ve 47 tane ticari ünite yer alıyor. Proje Gültaş İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Meydan Halkalı Konutları fiyat listesi!

Sauna, spor alanları, fitness, otopark ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatı alanlarının yer aldığı Meydan Halkalı'da daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 


Meydan Halkalı Küçükçekmece iletişim

Tel: 0212 696 04 05

Web: www.gultasinsaat.com

Özge...