25 / 04 / 2024

MGS Proje Müşavirlik Mühendislik 

MGS Proje Müşavirlik Mühendislik 

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dml Proje Mühendislik Müşavirlik Enerji Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin sermaye bedeli ile Mustafa Kerim Özdemir tarafından kuruldu.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi kuruldu!

Tuna İstanbul Mühendislik Müşavirlik Yapı Proje Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Tuna tarafından kuruldu.

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Cemaks Proje Mühendislik Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Makina İthalat İhr.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aksu tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Reza Farrokhi ve Laras Teknoloji ve Mühendislik Çözümleri Ticaret ortaklığında kuruldu.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Oz Proje Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Ve İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Özer tarafından kuruldu.

Kalyon Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Kalyoncuoğlu tarafından kuruldu.

Term Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Term Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Murat Çelik kuruldu.

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi  İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Peker tarafından açıldı.

MGS Proje Müşavirlik Mühendislik  Haberi

MGS Proje Müşavirlik Mühendislik 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkoğlu'nda yapılması planlanan Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi ile ilgili halkın görüşü alınacak.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9’uncu maddesine göre 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00’te Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacak.

Toplantı ilanı:

ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından; Kahramanmaraş İli Türkoğlu İlçesi, Çobantepe Mahallesi, Ömerağa Mevkii’nde “Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi” nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır.

Halkımıza saygı ile duyurulur.

TOPLANTI

Toplantı Yeri : Türkoğlu Belediyesi Nikah...