18 / 04 / 2024

Mick Stump

Mick Stump

BP Türkiye Ülke Başkanı Stump, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini belirterek, "Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak istiyoruz." dedi.

BP, İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak istiyor!

BP Türkiye Ülke Başkanı Stump, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini belirterek, "Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak İstanbul Yeni Havalimanı'nda yer almak istiyoruz." dedi.

Mick Jagger, sevgilisine 21 milyon TL'lik ev aldı!

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Vandesky İstanbul Proje Yönetim Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vandesky İstanbul Proje Yönetim Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Olay Antonius Johannes Van Bommel, Dandy Alexander Seen, Mick David Bakker tarafından 23 Ekim'de kuruldu.

Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger apartman dairesinde oturuyor!

Mick Jagger'ın kızı Jade Jagger'ın mütevazi bir bölgede bulunan apartman dairesinde kiracı olarak oturduğu ortaya çıktı

Hayal Kahvesi’nin yeni adresi Atakent Arena Park AVM’de açıldı!

Atakent Arena Park AVM'de açılan Hayal Kahvesi, duvarlarını Amy Winehouse ve Mick Jagger fotoğraflarının süslediği mekan, iyi yemek ve iyi müzik arayanların adresi olacak

Mick Jagger'ın kızı Elizabeth Jagger, konut yatırımcısı çıktı: Ben tuğlaya güvenirim!

İstanbul Moda Haftası'nda (IFW) Atıl Kutoğlu defilesinde podyuma çıkan Rolling Stones'un solisti Mick Jagger'ın kızı Elizabeth Jagger, “Moda krizden çok etkilendi. Çünkü çok fazla tasarımcı artık hayatta kalamayacak.” dedi.

Mick Stump Haberi

Mick Stump

Tüm fazları tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, herkesi heyecanlandırıyor. 

BP Türkiye Ülke Başkanı Mick Stump, BP'nin Türkiye'deki faaliyet ve hedeflerinin anlatıldığı toplantıda konuşma yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Stump, "Türkiye'de yatırımlarımıza devam edeceğiz. İstasyon sayılarımızı ve müşterilere sunduğumuz seçenekleri artıracağız. Gemlik'te, Türkiye ve 20 ülkeye madeni yağ üretimi yapan tesisimiz var. Daha fazla ülkeye ürün sunmak için bu tesisi büyütmeyi planlıyoruz. BP Air Türkiye'de 12 havalimanında faaliyet gösteriyor ve biz bunu artırmak istiyoruz. Türkiye'deki Avrupa'nın en büyük havalimanı olacak 3. havalimanında yer almak istiyoruz. Sadece yakıt temini anlamında değil, yakıt altyapısında da yatırım yapmak istiyoruz" şeklinde...