23 / 04 / 2024

Midwood İstanbul açıldı mı

Midwood İstanbul açıldı mı

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Selimoğlu, Midwood İstanbul Film Stüdyo Kompleksi’nin Türkiye ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

100 milyon Euro'luk Unıq İstanbul açıldı!

TURKMALL'un yatırımı ile Maslak'ta hayata geçen, kültür sanat ve yaşam merkezi, UNIQ İstanbul açıldı. Görsel sanatlar alanında faaliyet gösteren UNIQ Müze ise dünya çapında sergilerin ve eğlence deneyimlerinin gerçekleşebileceği bir mekan sunuyor.

Sancaktepe Rings Alışveriş Merkezi açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe 'nin ilk alışveriş merkezi olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings AVM , mimari özellikleriyle dikkat çekti...

Sancaktepe bölgesinin ilk AVM'si Rings AVM açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe ' nin ilk AVM ' si olan Rings açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings. mimari özellikleriyle dikkat çekti...

Sancaktepe Rings AVM açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında birçok projenin gerçekleştiği Sancaktepe ’nin ilk AVM ’si olan Rings AVM açıldı. Açılışının Mustafa Ceceli konseriyle kutlandığı Rings, mimari özellikleriyle dikkat çekti.

Suryapı Metrogarden AVM açıldı!

Suryapı tarafından İstanbul Anadolu yakası Çemeköy bölgesinde hayata geçirilen Metro Garden AVM projesi, 4 Eylül günü hizmete açıldı. AVM'nin içerisinde 147 adet mağaza bulunuyor...

CNR Emlak Fuarı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı!

Sine Fuarcılık tarafından İstanbul'da düzenlenen "Emlak 2014 -Konut, İşyeri Satın alma, Kiralama ve Finansman Fuarı" ya da diğer adıyla "CNR Emlak Fuarı", Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla açıldı.

Toyota’nın 58’nci plazası İstanbul’da açıldı!

Toyota’nın 58’nci ve en yeni plazası İstanbul’da açıldı. Toyota’nın İstanbul’daki 10’ncu yetkili satış ve servis noktası olan Toyota Plaza Kar, Haliç Köprüsü girişinde faaliyetine başladı.

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 2 Şubesi açıldı!

Kamil Koç Otobüsleri Anonim Şirketi İstanbul 2 Şubesi, Cemalettin Bahtiyar Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı'nda açıldı.

470 deprem toplanma alanının yarısı imara açıldı!

17 Ağustos felaketinden sonra İstanbul'da olası depreme karşı alınan tedbirlerden biri de felaket anında toplanılacak alanlardı. Afet toplanma alanı olarak belirlenen 470 yerin yarısı geçen süreçte imara açıldı.

KZY İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Beykoz Şubesi açıldı!

KZY İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Beykoz Şubesi 15 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile İstanbul Beykoz'da açıldı. Şubenin yetkili ismi Murat Üresin...

Kartuz Limited Şirketi Merkezi Belarus Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Kartuz Limited Şirketi Merkezi Belarus Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi 14 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile açıldı. Maltepe şubesinin yetkili ismi Çiğdem Şahin...

Midwood İstanbul açıldı mı Haberi

Midwood İstanbul açıldı mı

Midwood Finans ve Pazarlama Grup Başkanı Alper Tolga Selimoğlu, geçen yıl aralık ayında Büyükçekme’de temeli atılan Midwood’un, dünya sinema sektörünün artan çekim platosu ihtiyacına cevap vereceğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yabancı sinema yapımlarını Türkiye’ye çekmeyi planladıklarını söyleyen Selimoğlu, Hollywood yapımı görünen birçok filmin Bulgaristan, Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Romanya’da çekildiğini söyledi.

Doğu Avrupa ülkelerinde kurulan film stüdyolarının düşük maliyet nedeniyle ABD’li film şirketlerine cazip geldiğini söyleyen Selimoğlu, “Doğu Avrupa’daki stüdyolar ya çok eski ya da kaliteli bir hizmet veremediklerinden kapsamlı değiller.” bilgilerini verdi.

“1 milyar dolarlık Amerikan yapımını buraya çekmeyi düşünüyoruz” 


Komplekste bir filmin çekilmesi için gerekli tüm ekipmanın bulunacağını aktaran Selimoğlu, proje ile Türkiye’de birçok ünlü filmin çekileceğini söyledi.

Selimoğlu, projenin yatırım tutarına ilişkin şöyle konuştu:

“Midwood 2018 sonunda tamamen...