18 / 04 / 2024

Migros Entegre Atık Yönetim Planı yönetimi

Migros Entegre Atık Yönetim Planı yönetimi

Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti...

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi Anonim Şirketi 10 milyon TL sermaye ile bugün Ahmet Cengiz Özdemir tarafından  kuruldu.

Sakarya Katı Atık Yönetimi Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 100 milyon liraya mal olacak olan Sakarya Entegre Katı Atık Yönetimi (SEKAY) Projesi için ihaleye çıkıldığını açıkladı

Malatya Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi'nin ÇED toplantısı 21 Nisan'da!

Malatya İli, Battalgazi İlçesi'nde yapılması planlanan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin ÇED toplantısı 21 Nisan 2016 günü saat 10:00!da gerçekleşecektir.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Tesisi’nin yüzde 50’si tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi Mart 2017’de tamam!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatında zemin düzeltme çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi.

Diyarbakır'a Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır için hayati önem taşıyan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi için başlatılan yol çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi, tesis 2017'de faaliyete geçecek.

Antalya Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi imar planı askıda!

Antalya Kepez Kızıllı Köyü Antalya Kenti Düzenli Depolama Tesisleri amaçlı mevzii imar planının kullanımları içinde Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm ve Bertaraf tesisleri imar planı değişikliği askıda...

Diyarbakır Entegre Katı Atık Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 10 ilçe belediyesi ile birlikte kentteki 30 yıllık katı atık sorununa çözüm olacak entegre katı atık yönetimi tesisinin inşaat çalışmaları başladı.

Sakarya Entegre Katı Atık Tesisi toplantısı 1 Eylül'de!

Sakarya İli Adapazarı İlçesi'nde yer alan Entegre Katı Atık Bertaraf Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 1 Eylül 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Migros Entegre Atık Yönetim Planı yönetimi Haberi

Migros Entegre Atık Yönetim Planı yönetimi


Migros, 'Entegre Atık Yönetim Planı' oluşturup, bertaraf metodunu uygulamaya geçirdi.  Sürdürülebilir enerji kaynağı olarak elektrik ve ısı enerjisine dönüşebilen biogaz ve kompost üretimini seçen firma, 14 bin 160 ton organik atık ile 1 milyon 416 bin metreküp biogaz elde etti. 


Migros, bu biogazla 100 watt'lık bir ampul ile 18 milyon 297 bin saat çalıştıracak enerji kazandı. Firma, 14 bin 160 ton organik atıktan, 7 bin 156 ton kompost tasarrufu sağlarken, kompost ile toplamda 20 bin 350 ton organomineral gübre elde etti. Migros, 14 bin 160 ton organik atıktan, 2 milyon 803 bin 524 kW elektrik enerjisi üretirken. 3 milyon 86 bin 752 kWh ısı enerjisi kazandı. Firma, 156 ton kağıt atık sayesinde, 2 bin 652 adet yetişkin ağacın kesilmesini önlemiş...