19 / 04 / 2024

Mihmandar Eyüp fiyat

Mihmandar Eyüp fiyat

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Mihmandar Eyüp daire fiyatları 1 milyon TL 'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp satılık ev!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp satılık ev teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Evleri fiyat listesi kapsamında 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp iletişim!

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Mihmandar Eyüp satılık daire!

Eyüp kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Mihmandar Eyüp satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık dairelerin teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Projesi!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Projesi İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te inşa ediliyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te inşa edilen projede 78 adet daire ve 10 dükkan bulunuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp'te fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat! 

Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Trend GYO Eyüp Alibeyköy projesi fiyat bilgisi ve proje ile ilgili diğer detaylar...

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap fiyat!

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Yeni Eyüp Evleri 2. Etap fiyat bilgisi ve proje detayları...

Yeni Eyüp Evleri fiyat!

Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla hayata geçirilen Yeni Eyüp Evleri projesi lansmana özel fiyatlarla satılıyor. Peki Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunuyor.

Eyüp'te konut fiyatları 406 bin TL'den başlıyor!

Endeksa'nın verilerine göre, İstanbul'un tarihi semtlerinden Eyüp'te ortalama konut fiyatı 406 bin TL, geri dönüş süresi ise 20 yıl...

Yeni Nesil Eyüp Evleri güncel fiyat 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp projesinde  "Falınızda fırsat çıktı" sloganı ile kampanya başlattı...

Yeni Nesil Eyüp indirimli fiyat listesi 2018!

222 adet konut ve 9 adet ticari birimden meydana gelen Yeni Nesil Eyüp Evleri'nde 120 ay 0,99 vade oranı ile ödeme yapılabiliyor..

Yeni Nesil Eyüp fiyat!

Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Yeni Nesil Eyüp fiyat listesi 670 bin TL'den başlıyor. 2018 yılı Mart ayında teslim edilecek olan Nesil Eyüp Evleri'nde yüzde 35 peşinat olarak veriliyor.

Yeni Nesil Eyüp son fiyat listesi!

Yeni Nesil Eyüp projesi konut ve ticari alanlardan oluşuyor. Yeni Nesil Eyüp son fiyat listesi yüzde 10 indirimli olarak 750 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Yeniköy Konakları 2017 fiyat tablosu!

Eyüp Yeniköy Konakları 2017 fiyat tablosu 660 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Yeniköy Konakları projesinde dairelerin 24 ay sonra teslim edilecek...

Mihmandar Eyüp fiyat Haberi

Mihmandar Eyüp fiyat

Toplam 28 bin metrekare alana inşa edilen proje toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan meydana geliyor. Projede dairelere özel 2 bin 700 metrekare kullanım alanı sunuluyor.


Mihmandar Eyüp sosyal alanları 

Projede kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesis, fitness center, cep sineması, açık kapalı otopark, sauna, mescit yer alıyor.


Eyüp Mihmandar lokasyon

Proje iş ve alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, hastanelere, Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede inşa ediliyor.


Mihmandar Eyüp Sultan Evleri nerede?

Proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te inşa ediliyor.


Mihmandar Eyüp konut tipleri

Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


İstanbul Mihmandar Eyüp teslimleri

Projedeki daireler 2017 yılının başında teslimlerini gerçekleştirecek.


Mihmandar Eyüp hangi firmayla yükseliyor?

Proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Mihmandar Eyüp daire fiyatları!

Projedeki ev...