24 / 04 / 2024

Mihmandar Eyüp fiyatları

Mihmandar Eyüp fiyatları

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te Rami Kışlası Caddesi üzerinde hayata geçirilen Mihmandar Eyüp projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 650 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp daire fiyatları!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp 'te yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Mihmandar Eyüp daire fiyatları 1 milyon TL 'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp satılık ev!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp satılık ev teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Evleri fiyat listesi kapsamında 1 milyon TL'den başlıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp iletişim!

Toplam 28 bin metrekare alana yayılan proje Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 95 29 olarak belirlendi.

Mihmandar Eyüp satılık daire!

Eyüp kentsel dönüşüm projesi olarak inşa edilen Mihmandar Eyüp satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık dairelerin teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp Projesi!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Projesi İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te inşa ediliyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükselen proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat fiyat listesine göre daireler 1 milyon TL'den başlıyor.

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap satışta! Yeni proje! 

Yeni Eyüp Evleri 2. Etap'ta konut satışı başladı. Peki Yeni Eyüp Evleri 2. Etap'ta hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Yeni Eyüp Evleri satılık!

Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

Eyüp Forev Modern daire fiyatları!

5 blokta 279 konut ve 7 dükkan olarak inşa edilen Eyüp Forev Modern projesinde uygun ödeme seçenekleri ve fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor. İşte, Eyüp Forev Modern daire fiyatları... 

Eyüp Baharyaka daire fiyatları!

İstanbul Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka projesinde toplamda 593 adet daire bulunuyor. İşte, Eyüp Baharyaka daire fiyatları... 

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

Forev Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Forev Modern Eyüp'te yeni bir proje hayata geçiriliyor. Peki, Forev Modern Eyüp'te daire fiyatları ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi...

Forev Modern Eyüp fiyat listesi!

2019 yılının Mart ayında teslim edilecek olan Forev Modern Eyüp projesinde 279 daire ile 7 ticari birim bulunuyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Forev Modern Eyüp fiyat listesi..

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Proje Eyüp Çırçır mahallesinde yer alıyor.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Eyüp Baharyaka fiyatları!

Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Eyüp Baharyaka fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Eyüpsultan'da yükselen proje 6 katlı 27 bloktan oluşuyor. 

Eyüp'te konut fiyatları 406 bin TL'den başlıyor!

Endeksa'nın verilerine göre, İstanbul'un tarihi semtlerinden Eyüp'te ortalama konut fiyatı 406 bin TL, geri dönüş süresi ise 20 yıl...

Mihmandar Eyüp fiyatları Haberi

Mihmandar Eyüp fiyatları

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp’te Rami Kışlası Caddesi üzerinde hayata geçirilen Mihmandar Eyüp projesi Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor. 78 adet daire ve 10 dükkândan meydana geliyor. Mihmandar Eyüp projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.


7.200 m2 arsa üzerine 6 katlı 3 blok halinde yükselen Mihmandar Eyüp projesi 28.000 m2 inşaat alanına sahip. 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine sahip 131 m2 ile 221 m2 arasında değişiyor.  2+1’ler 131 m2 ile 155 m2 (net 94 m2 ile 112 m2) - 731 bin TL - 1 milyon 819 bin TL, 3+1’ler brüt 164 m2 ile 206 m2 (net 111 m2 ile 149 m2) - 946 bin TL - 2 milyon 200 bin TL, 4+1’ler brüt 204 m2 ile 221 m2 (net...