26 / 04 / 2024

Mika Tur 2015 hedefleri

Mika Tur 2015 hedefleri

Devlet önderliğinde global bir tur operatörlüğü kurulması gerektiğini söyleyen Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş, "Bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli. Bir kooperatif modeli uygulanabilir" dedi

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi açıldı!

Yeni Ses Kütahya As Tur Turizm Sey. Org.Teks.Petrol Ürün.San.Ve Tic. Limited Şirketi Alibeyköy Şubesi 6 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Alibeyköy'de açıldı.

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezon Tur Taşımacılık Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İlker Çalışkan ve Cihan Kuytu ortaklığı tarafından 200 bin TL sermaye ile 10 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Elegance Tur Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegance Tur Sağlık Turizm ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te, Gülşen Yalçınkaya, Ali Yaşar Bayram, Adem Yıldırım ortaklığında kuruldu.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Global tur operatörlüğü kurulmalı!

Devlet önderliğinde global bir tur operatörlüğü kurulması gerektiğini söyleyen Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş, "Bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli. Bir kooperatif modeli uygulanabilir" dedi

Kuştur Kuşadası Turizm ne kadar kâr payı dağıtacak?

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. dağıtılabilir karın %40 ını dağıtmaya ve dağıtım zamanının 20/04/2015 olması yönünde karar alındığını, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Mez Tur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mez Tur Enerji ve Turizm Anonim Şirketi, Mustafa Göçen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 50 bin TL sermaye ile 2 Şubat 2015 'te Sarıyer'de kuruldu.

Jolly Tur 2015 yılında yüzde 25 büyüme hedefliyor!

Jolly Tur'un 320 acentesi Kıbrıs 'ta bir araya geldi. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, yeni ofis ve bayiliklerin yatırım planları arasında olduğunu söyledi.

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık!

Çamlık 18 projesinin inşaat çalışmalarına 2015 yılının Mayıs ayında başlanacak. Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

ETS Tur şehir otelciliğinde yüzde 300 büyüyecek!

İç pazarda yüzde 56 paya sahip olan ETS Tur, 2015'e hızlı giriyor. Bu yıl satışlarını yüzde 15 artırmayı planlayan şirket, şehir otelciliğinde de yüzde 300 büyümeyi hedefliyor.

Anı Tour 2015'te kişiye özel luxury geziler düzenleyecek!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "2015'te Anı Tour Luxury, kişiye özel geziler düzenlemeye başlayacak. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz" dedi.

Beşir Kara: Turizmde gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı!

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

Mika Tur 2015 hedefleri Haberi

Mika Tur 2015 hedefleri

Turizm sektöründe uzun zamandır dile getirilen devlet destekli global tur operatörlüğü oluşumuna Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş'tan kooperatif modeli önerisi geldi. Kuş, "Devletin önderliğinde, bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli ve kooperatif modeliyle global bir tur operatörlüğü kurulmalı. Böyle bir projeyle yurtdışındaki acentelere bağlı olmaktan çıkar, turisti ülkemize kendimiz taşırız" dedi. Kuş ile Mika Tur'u, turizm sektörünü ve önerilerini konuştuk. 


Türkiye'deki turizm hareketini nasıl değerlendiriyorsunuz? 

Şu anda turizm yanlış bir ivmeyle ilerliyor. Sektörün doğru düzgün bir kanunu yok. Birtakım eski kanunlarla kör topal gitmeye çalışan bir sektör var. Böyle olunca da turizmin nereye gideceği ve ne olacağı aslında tam olarak bilinmiyor. Bir riskle karşı karşıya kalındığında da insanlar panik oluyor. Bu nedenle turizm sektörünü düzenleyici bir kanun çıkarılmalı. Özellikle...