26 / 04 / 2024

Mikail Cansız

Mikail Cansız

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kartal, Yakacık Yeni Mahallesi, Samandıra Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul'da 2030'a kadar büyük bir deprem olma olasılığı yüzde 62!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sinan Cansız deprem gerçeğini bir kez daha hatırlatarak, İstanbul depremi ve Kıbrıs adasındaki deprem riskine ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Hayırsever iş adamı mezun olduğu okulun yerine yenisini yapacak!

Hayırsever iş adamı Mehmet Cansız, doğup büyüdüğü ilçede mezun olduğu okulun yerine yenisini inşa ettirecek.

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

İzmir Bayraklı'da yıkılan Rıza Bey Apartmanı için 'sulak zemine inşa edildi' iddiası!

Türkiye'yi yasa boğan 6.6 büyüklüğündeki İzmir Seferihisar depreminde birçok bina yıkıldı. Bu binalardan biri de 5 kişinin cansız bedenine ulaşılan 8 katlı Rıza Bey Apartmanı'ydı. Apartmanın sulak bostana inşa edildiği ileri sürüldü.

Hindistan'da 5 katlı bina çöktü: 1 ölü!

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde, dün çöken 5 katlı binanın enkazından 60 kişi kurtarılırken 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. 

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Çin'de çöken karantina otelinde ölü sayısı 29'a yükseldi!

Çin’deki Şincia (Xinjia) Express Hotel'in enkazı altındaki 71 kişiden sonuncusunun cansız bedeni de bugün çıkarıldı.

Ümit Özdağ’dan ‘İstanbul deprem’ uyarısı!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ Meclis’te düzenlediği basın toplantısında "İstanbul'un riskli, güvensiz yapıları yıkılıp yapılmadan, İstanbul bu haliyle olası bir deprem yaşarsa, sonrasında yapabilecek şeyler ne yazık ki çok az olacak; enkaz altından can ve cansız çıkarmakla sınırlı kala

Sivrice'de Dilek Apartmanı ekipler tarafından yıkıldı!

Elazığ'da yaşanan 6.8'lik depremin ardından,  Dilek Apartmanından 20 kişi sağ olarak çıkarılmıştı, 8 kişinin ise cansız bedenine ulaşılmıştı . Dilek Apartmanı ekipler tarafından  kontrollü olarak yıkıldı...

Konya'dan acı haber! Binanın çöktüğü geç fark edilmiş!

Konya'nın merkez Karatay ilçesinde kerpiç evde yaşanan göçük sonucunda enkaz altında kalan 2'si çocuk 3 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, konuyla ilgili açıklama yayınladı.

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Haseki Sultan Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurt Hizmetleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hicret Aşcıoğlu Cansız ve Nimet Buhan ortaklığında kuruldu.

Emlak zengini Asım Bayram cinayetinde şok detaylar!

Antalya'da gayrimenkul zengini Asım Bayram'ın (82) öldürülüp parçalanan cansız bedeninin ormanlığa gömülmesiyle ilgili şok detaylar ortaya çıktı. 4 sanık hakkında hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Mikail Cansız Haberi

Mikail Cansız

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kartal, Yakacık Yeni Mahallesi, Samandıra Caddesi'nde kuruldu. 


MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü, inşaat taahhüt işleri; toplu konut, konut, işyeri, ticarethane, akvaryum, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...