24 / 04 / 2024

Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi

Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Umut Ökten tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıke Hallab Sobh tarfaından kuruldu.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rrash Estate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Najm Abdullah Omran AL-Shammarı tarafından kuruldu.

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutıon Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ihab Balıd tarafından kuruldu.

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nara Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nour Albıtar tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesk Real Estate Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsatar Kadhem tarafından kuruldu.

Estate Exclusıve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Estate Exclusıve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nasiba Kayumova Evirgen ve Zıeda Kauımova ortaklığında kuruldu.

Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Haberi

Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi


Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Umut Ökten tarafından kuruldu. 


Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL; 1-Her türlü emlak, hertürlü gayrimenkul , siteler ,plazalar, marketler,depolar,villa, tatil köyleri Devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistlik tesisler, organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken, ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,kiraya vermek, hertürlü bahçe, tarla, arsa üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, projelendirmek, 2-Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak,fizibilite çalısması yapmak,bölge ve konum arastırması yapmak,en yüksek ve en iyi kullanım deger analizi tespitinde bulunmak, yatırım strejileri belirlemek ve gelistirmek, Pazar analizleri ve Pazar arastırmaları yapmak, gayrimenkul gelistirme çalısmalarında bulunmak, proje hizmetleri sunmak, ......ve anasözleşmesinde yazılı işler



Mil Estate Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi...