20 / 04 / 2024

Millenium West İstanbul Hotel Daikin

Millenium West İstanbul Hotel Daikin

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Group Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khedmatı tarafından kuruldu.

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

West İstanbul Gayrimenkul Alım Ve Satım Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Damoun Bagheri Kordmahaleh ve Mohamad Khedmatı ortaklığında kuruldu.

Millenium West İstanbul Hotel'in tercihi Daikin oldu!

Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul Yenibosna’da başlayan Millenium West İstanbul Hotel projesinde büyük projelerin aranılan markası Daikin tercih edildi.

Güverte Evler Beylikdüzü'nde teslimler Ağustos 2016'da!

Cantürk İnşaat tarafından Beylikdüzü Yakuplu’da West İstanbul Marina’nın üst kısmında 7 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Güverte Evleri projesinde yatay yaşam ve tatil sitesi konforu sunuluyor.

Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

West Side İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

Beylikdüzü West Side satış ofisi!

West Side İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Proje 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireden oluşuyor. İşte Beylikdüzü West Side satış ofisi iletişim bilgileri...

West Side Beylikdüzü satış fiyatları!

Satış süreci devam eden Beylikdüzü Westside İstanbul'da dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare, dükkanların ise 20 metrekare olarak tasarlandı. İşte West Side Beylikdüzü satış fiyatları...

West Side İstanbul Konutları ulaşım!

Daire ve dükkanlardan oluşan West Side İstanbul projesi 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte West Side İstanbul Konutları ulaşım bilgileri...

Royal West Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Royal West Turizm İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Talat Orhan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile Pendik'te, 2 Şubat 2015'te açıldı.

West Side İstanbul Konutları nerede?

Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkandan meydana gelen Westside İstanbul Evleri fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki West Side İstanbul Konutları nerede?

West Side İstanbul Rezidans!

West Side İstanbul Rezidans projesinde daire alanları 40 metrekare ile 210 metrekare, dükkanların alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiyor. Proje 2017 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Beylikdüzü West Side daire fiyatları!

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan West Side İstanbul'da 166 adet dükkan ve 1.155 adet konut yer alıyor. İşte Beylikdüzü West Side daire fiyatları...

West Side İstanbul Evleri ulaşım!

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen West Side İstanbul Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje E-5'e sıfır konumda inşa ediliyor.

Millenium West İstanbul Hotel Daikin Haberi

Millenium West İstanbul Hotel Daikin

Arke Yapı AŞ imzasıyla İstanbul Yenibosna’da inşa edilen Millenium West İstanbul Hotel projesinin iklimlendirme çözümlerinin adresi, sektörün öncü ve güvenilir markası Daikin olarak ortaya çıktı. Toplam 315 odaya sahip olan otel 17 kat olarak inşa edildi. Konuk odaları, restoranlar, ortak alanlar ve ofislerde bulunan Daikin markalı cihazlar, düşük ses seviyeleri, gerektiğinde ek aksesuar takılabilmesi, sıcak su ihtiyacının VRV ile çözülerek ilave sisteme ihtiyaç bırakmaması, klima sistemlerinin kendi içinde otomasyon çözümünün oluşması nedenlerle projesi bulundu. Cihazların şık ve kompakt yapıları hem montaj hem de dekorasyon aşamasında büyük avantaja yol açtı.

İklimlendirme sektörünün öncü ve inovatif şirketleri arasında bulunan Daikin, büyük projelerin gözdesi oluyor. Bu zamana kadar konuttan otele kadar pek çok önemli projenin iklimlendirmesinde çözüm ortağı olarak bilinen Daikin, şimdi de Arke Yapı AŞ tarafından İstanbul'un Yenibosna ilçesinde inşa edilen Millenium...