19 / 04 / 2024

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne gerçekleşen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. 

1938 yılında Milli Emlak taksitleri 15 sene uzatılmış!

1938 yılında Milli emlak taksitlerinin toplanması konusundaki kanunda değişiklik yapılması istenmiş ve bu kapsamda taksitlerin 15 sene daha uzatılmasına karar verilmiş.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir'de yüzde 20 indirimle satılık arsa!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Manisa'da satılık gayrimenkul!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa Şehzadeler'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Konya'da 182 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan büyük Ekim fırsatı! 

Konya Kulu Milli Emlak Şefliği, Konya ili, Kulu ilçesi, Zincirlikuyu Mahallesi'nde yer alan 182 adet Hazine arsası satılıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak o ildeki 2 arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor! 104 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 2 yıl taksitle satıyor. Peki Bodrum'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan Manisa'da arsa karşılığı ihalesi!

Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Manisa'nın Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Çeşme'de satılık arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak Çeşme'de imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İzmir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon Haberi

Milli Emlak İl Müdürlüğü operasyon

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne gerçekleşen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin kaçakçılıktan el koyulan malları yasadışı yollarla piyasaya sürdükleri ortaya çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıktan el koyulan malların bir suç çetesi tarafından piyasaya sürüldüğü belirlendi. Şüphelileri teknik ve fiziki takibe alan organize polisi çalışmalarını tamamlamalarından sonra bugün erken saatlerde Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda bir Milli Emlak çalışanı ve 11 taşeron firma görevlisi olmak üzere 12 kişiyi gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelilerin ihaleye fesat karıştırma, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek, kurulan örgüte üye olmak suçlamasıyla yakalandıkları tespit edildi. Operasyon...