20 / 04 / 2024

Milli Emlak imarlı arsa satışı

Milli Emlak imarlı arsa satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Tekirdağ'daki imarlı arsa da yer alıyor. Söz konusu arsa 31 bin 500 TL bedelle satışa çıkarıldı. 

Milli Emlak o ilde 55 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor.

53 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Çabuk davranan kapıyor!

Satışa sunulanarsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün bu ay içerisindeki ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak o ilde imarlı arsa satacak!

Arsa almak isteyen vatandaşların merak ettiği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor. 

Arsa almak isteyenlere müjde! O ilde 77 bin 800 TL'ye arsa satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat, Yeşilyurt ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak 80 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bitlis, Merkez ilçesi Hüsrevpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan çok şaşırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 11:25'te yapılacak.

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta ili, Keçiborlu ilçesi Senir - Merkez Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! O ilde büyük arsa fırsatı! İhalesi 28 Temmuz'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz  ilçesi İslam Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

1.000 metrekareye yakın imarlı arsa 65 bin TL'ye satılıyor! İhalesi 4 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 4 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

Milli Emlak o ilde 35 bin liraya imarlı arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Çiftetaş Köyü Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:50'de yapılacak.

Arsa alıp ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak bu ilde konut imarlı arsa satacak!

Yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2023 ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü 142 bin TL bedelle konut imarlı arsa satacak.

28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Milli Emlak'ın Eylül 2023 ihalelerini kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 28 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak Eylül 2023 ihalelerini peş peşe duyurdu! Konut imarlı arsa almak isteyenler hemen bakın!

Yeni bir arsa veya arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 42 bin liraya konut imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan taksitle imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Iğdır Merkez'de yer alan açık spor tesisi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 13 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak!

Arsa ya da arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 16 bin 500 TL'ye imarlı arsa satacak. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak o ilde 54 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 54 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... İmarlı arsa fırsatını sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Bu ihaleyi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı... Bu ihaleyi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye son dakika konut imarlı arsa fırsatı! Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Ağustos 2023 ihalelerini sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 38 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. işte Milli Emlak Genel Müdürlüğü resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

Milli Emlak'tan 23 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı...

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın!

Milli Emlak 38 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Resmen açıklanan bu tarihi ve saati kaçırmayın... İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın....

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 fırsatı geldi! 37 bin TL'ye konut imarlı arsa için bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika Temmuz 2023 müjdesi geldi... 37 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı için bu tarihi aman kaçırmayın...

Milli Emlak imarlı arsa satışı Haberi

Milli Emlak imarlı arsa satışı

Arsa yatırımı yapmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Tekirdağ'daki imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan Ekim ayı ihale ilanları arasında Tekirdağ Hayrabolu'daki arsa da mevcut. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaya göre, söz konusu arsa Tekirdağ Hayrabolu'da yer alıyor. 

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 59040101328 şeklinde açıklandı. Yine resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 468,00 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki bilgiye göre, hazine hissesinin 468,00 metrekare şeklinde açıklandığı  imarlı arsanın...