19 / 04 / 2024

53 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Çabuk davranan kapıyor!

53 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Çabuk davranan kapıyor!

Satışa sunulanarsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün bu ay içerisindeki ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.



Arsa yatırımcılarının merak ettiği son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Çoban ilçesindeki arsa da bulunuyor.

53 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Çabuk davranan kapıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı Afyonkkrahisar ili, Çobanlar  ilçesi, Kocaöz Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 03060101375 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 758,17 metrekare.
 


Geri Dön