19 / 04 / 2024

Milli Emlak ucuz arsa satışı

Milli Emlak ucuz arsa satışı

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak o ilde 12 bin 500 TL'ye imarlı arsa satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Ekim ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'daki imarlı arsa da yer alıyor. Konut imarlı arsa 12 bin 500 TL bedelle satışa sunuldu. 

Arsa almak isteyenlere son dakika müjdesi! 34 bin 200 liraya arsa satıyor!

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da araştırıyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Niğde'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

37 bin 250 liraya arsa fırsatına bir göz atın!

Arsa almak isteyen yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yayımlanan son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Niğde Merkez'de bulunan yer arsayı 37 bin 250 TL'ye satışa çıkardı. 

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Siirt ili, Baykan ilçesi, Yeşilçevre Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak 19 bin 200 TL'ye imarlı arsa satıyor! Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi'ndeki konut ve ticaret alanı imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın yapılacak.

O ilde 65 bin liraya imarlı arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Tokat  ili, Yeşilyurt ilçesi 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 4 Ağustos tarihinde saat 11:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 15 bin liraya arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere 19 bin 200 liraya arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırşehir ili, Kaman ilçesi Kurancılı - Cumhuriyet Mahallesi Mahallesi'ndeki imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 23 Eylül 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak o ilde 28 bin 600 liraya arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kırıkkale ili Yahşihan ilçesi, Irmak Köyü'nde yer alan  imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:10'da  yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! O ilde 146 bin liraya konut imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan imarlı arsa fırsatı! O ilde 60 bin liraya arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bayburt ili Demirözü ilçesi, Güneşli Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak 34 ilde hazine arazileri satışı başladı...

Milli Emlak, Hazine arazileri listesi yayımlandığını açıkladı. Milli Emlak / arsa satışları 2024 ilanlarını yayımlandı. Buna göre, satılık hazine arazileri, arsalar için sudan ucuz fiyatlarını açıkladı. İşte haberin detayları...

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan o ilde 7 bin TL'ye arazi fırsatı! Ucuz arazi arayanlar bu tarih sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan o ilde 7 bin TL'ye arazi fırsatı... Ucuz arazi arayanlar bu tarih sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yayımladığı o ihale ilanı...

4 bin TL'ye arsa alma fırsatı Milli Emlak'tan! Bu fırsatı kaçırmayın! 

4 bin TL’ye arsa satın alma fırsatı Milli Emlak’tan geldi. Bu şaşırtıcı cazip fırsat sudan ucuz fiyata arsa sahibi olma imkânı sunuyor. Özellikle de düşük fiyata yatırım yapmak isteyenler bu arsa ilanına mutlaka bakmalı! Altın fiyatına geleceği garanti almak isteyenler bu haberi mutlaka okumalıdır.

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın! Milli Emlak 5 bin TL'ye arazi satacak! Kaçırmayın!

Ucuz arazi arayanlar hemen buna bakın... Milli Emlak sadece 5 bin TL'ye arazi satacak... Kaçırmayın...

Milli Emlak 37 bin TL'ye arazi veriyor! Bu fırsat kaçmaz!

Arazi satın almak isteyenlere Milli Emlak'tan güzel haber geldi. Milli Emlak tarafından bir ilde bulunan araziler 37 bin TL gibi ucuz bir fiyata satışa çıkarılacak. Sınırlı sayıdaki araziler için başvurular kampanya süresince kabul edilmeye devam edecek.

Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak! Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanları ile dikkat çeken Milli Emlak 10 bin TL'ye arazi satacak... Ucuz arazi fırsatını sakın kaçırmayın...

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 24 bin 300 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Hem imarlı hem de ucuz arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın...

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

Milli Emlak 'tan Muğla 'da satılık taşlık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Datça İskele Mahallesi 'nde bulunan 7 bin 253 metrekare yüzölçümündeki taşlık araziyi satmak üzere ihale düzenlediğini açıkladı

Burdur Milli Emlak 'tan 49 yıllığına 9 taşınmaz!

Burdur Milli Emlak, ilgili kanun gereği 9 taşınmazın üzerinde 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilmesi için ihale düzenledi. Taşınmazların yüzölçümleri 64 bin 155 metrekrare ile 6 milyon 192 bin 214 metrekare arasında

Milli Emlak ucuz arsa satışı Haberi

Milli Emlak ucuz arsa satışı

Arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan Kasım ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar'da da konut imarlı arsa satışı gerçekleştiriyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde Kasım ayı ihale ilanına göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ilinin Şuhut ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa sunduğu konut imarlı arsanın taşınmaz numarası 03180100515 şeklinde açıklandı. Yine resmi Milli Emlak'ın sitesindeki  detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 666,04 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin 666,04 metrekare şeklinde  bildirildiği imarlı arsanın satış bedeli 13 bin 50...