23 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Arsa almak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılan Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan konut alanı imarlı arsayı da satışa çıkardı.



Yeni bir arsa almak isteyen vatandaşların araştırdığı Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanları da geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan ve dikkat çeken satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak tan son dakika fırsatı! Tam 39 bin 300 liraya konut alanı imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika detaya göre, satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Fethibey - Yunus Emre Mahallesi Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmen duyurulan imarlı arsanın taşınmaz numarası 03010109109 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 490,77 metrekare.


Geri Dön