28 / 03 / 2024

Mimar Hakan Helvacıoğlu

Mimar Hakan Helvacıoğlu

Mimar Hakan Helvacıoğlu, Kale Trendler etkinlik serisinin 8 Mayıs’taki konuğu olacak...

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu şirket kurdu!

Mimar Cemre İrem Keleşoğlu, bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu.

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bügün 6 Ocak 2019 Pazar günü (bugün) defnedilecek.

Mimar Sinan'ın Beyoğlu'da yaptığı cami yeniden açıldı!

Kanuni Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Beyoğlu'da yaptırdığı camii yeniden inşa edildi. Mimar Sinan tarafından yapılan camii hizmete açıldı.

Avangart İstanbul'da 84 ay 0 faiz!

Ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlanan  Avangart İstanbul projesinde daire fiyatları 504 bin liradan başlıyor..

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu 25 Ocak 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ mezunu Adnan Taşcıoğlu bugün toprağa verilecek. 

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Mimar Hakan Helvacıoğlu Haberi

Mimar Hakan Helvacıoğlu


Kale Trendler etkinlik serisinin 8 Mayıs’taki konuğu mimar Hakan Helvacıoğlu,  Kale Grubu’nun Levent’teki merkez ofis binasında bulunan konferans salonunda deneyim ve görüşlerini...