29 / 03 / 2024

mimar Mustafa Çavuş

mimar Mustafa Çavuş

Mimar Mustafa Çavuş kimdir? Mimar Mustafa Çavuş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Çavuş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Çavuş...

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Yeni evlerin tasarımına Mustafa Çiçek'in imzası! 

Pandemi süreciyle birlikte evde daha çok zaman geçiren vatandaşlar için birbirinden farklı tasarımlara imza atan mimar Mustafa Çiçek, herkesin zevkine cevap vermeye devam ediyor. 

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

Mimar Mustafa Çiçek, Bağdat Caddesi'nde 30 bin metrekarelik konut üretimine imza attı!

Genç yaşına rağmen mimari ve iç mimarı çalışmalarında başarılı işlere imza atan, Mustafa Çiçek projeleriyle günümüz konut ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu ilçelerde ev fiyatları 2 katına çıktı!

İstanbul’da konut sektöründeki son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir, konut alırken vatandaşın alt yapısı güçlü ilçeleri tercih ettiğini anlattı. Demir, “Konut satış fiyatlarının en fazla artış gösterdiği ilçeler arasında Beykoz ve Başakşehir geliyor'' dedi.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Mustafa Teksoy kimdir?

Teksoy Yapı'nın ikinci kuşak yöneticilerinden Mimar M.Sc. Mustafa Teksoy kimdir? Mustafa Teksoy daha önce hangi işlerde görev aldı?

Yüksek Mimar Mustafa Selami Dıraman vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Mustafa Selami Dıraman vefat etti. Dıraman'ın vefatı üzerine ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine Narlıdere'den 2 ev!

Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar, 24 Temmuz’da Diyarbakır Sur'da şehit düştü. Şehidin ailesine ev alma hayali Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım aracılığıyla İzmirli bir hayırsever tarafından gerçekleştirildi.

Şehit Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine kentsel dönüşümden ev verilecek!

Diyarbakır Sur'daki operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar'ın (26), İzmir Narlıdere'de gecekonduda yaşayan ailesini satın alacağı eve taşıma hayali gerçekleşecek.

Bursa Minareliçavuş Aile Sağlığı Merkezi inşaatı başlıyor!

Başkanlık makamını bu hafta Minareliçavuş Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahalleliyi sevindirecek açıklamalarda bulundu. Bozbey, Minareliçavuş’un bu yıl içinde Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuşacağını açıkladı.

Kocaeli Çoban Mustafa Paşa Camii restore edildi!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Mimar Sinan tarafından 1510'da yaptırılan Çoban Mustafa Paşa Camii'nin erkek tuvaletine mermer kaplamalar ve pisuvarlar yapıldı.

Yüksek Mimar Mühendis Ömer Çağlar vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Ömer Çağlar 30 Ekim 2015 günü vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazını müteakip Süleyman Çavuş Camii'nden kaldırılarak Kaş mezarlığına defnedilecek.

mimar Mustafa Çavuş Haberi

mimar Mustafa Çavuş

Mustafa Çavuş kimdir?

Mustafa Çavuş 1983 yılı Bursa doğumlu. 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. 


Eğitimi devam ederken ayrıca  çeşitli firmalarda görev almıştır. 2009 yılından beri Yapı Stüdyo tasarım ve uygulama  ekibinde çalışmaktadır.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. 


Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulamayla birleştiren YAPI STÜDYO, özgünlüğünün gücünü dinamik ve paylaşımcı tavrından alır.


Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.


YAPI STÜDYO iletişim:

YAPI STÜDYO MİMARLIK

İNŞAAT ve PROJE YÖN. LTD ŞTİ


Hakkı Yeten Cad. No:13

Fulya Terrace C1 D64

34365, Şişli, ISTANBUL


Tel: +90...