29 / 03 / 2024

Mustafa Selçuk kimdir?

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...



Mustafa Selçuk kimdir?

Mustafa Selçuk, 1978 Burdur doğumlu. Mustafa Selçuk 1999 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü bitirdi. 


2006 yılında “Mekansal Programın Renovasyon Projelerindeki Yeri” konulu tez ve Yüksek Lisans çalışmalarını tamamladı. 2001-2006 yılları arasında A Tasarım Mimarlık ofisinde proje yöneticisi olarak çalıştı.


2007 yılından itibaren kurulcusu olduğu MSA Mimarlık Ofisi ile çalışmalarına devam etmektedir.


MSA Mimarlık

MSA Mimarlık 2006 yılında yüksek mimar Mustafa Selçuk tarafından Ankara'da kurulmuştur. Mimari proje üretimini, bir yapı üretim stratejisi olarak benimseyen yaklaşımıyla, kurulduğu günden itibaren yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli projeyi, akılcı ve estetik çözümlerle gerçekleştirmiştir. Yapı ve insan ölçeği arasındaki dengeyi yakalayan, yapı teknolojisini ve üretim tekniklerini yerel veriler doğrultusunda sonuna kadar zorlayan, yenilenebilir enerji kaynaklarını yapıyla bütünleştiren, boşluğun gücüne inanarak zamanın ihtiyaçlarının ötesinde mekanlar kurgulayan, strüktürel sistemi bir tasarım öğesine dönüştürerek tasarımlarını geliştiren anlayışı ve dinamik kadrosuyla çalışmalarını sürdürmektedir.


MSA Mimarlık iletişim bilgileri

AdresÇetin Emeç Bulvarı, Tavuskuşu Sok. No:25/15 

Çankaya / ANKARA

Tel+90 (312) 483 20 82

Faks+90 (312) 479 07 77

E-mail[email protected]





Geri Dön