20 / 04 / 2024

Mimarazzi konuları

Mimarazzi konuları

Türk mimarlık camiasının wikileaks’ı olarak tanımlanabilecek, mimarların anonim olarak daha önce çalıştıkları firmalar hakkında paylaşımlarda bulunan Mimarazzi.com yenilenmiş formatı ile yayın hayatına devam edecek. 

E-ticarette vatandaşların en çok şikayet ettiği konular belli oldu!

Kasım indirimleriyle birlikte en hareketli dönemlerinden birini yaşayan e-ticaret sektörüyle ilgili çarpıcı veri ortaya çıktı. Alışverişinden memnun kalmayanların buluştuğu platform Şikayetvar, 2022 yılının ilk 10 ayında en çok şikayet edilen konuları açıkladı.

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Kentsel dönüşümde dikkat edilmesi gereken konular neler?

Kentsel dönüşümde hak sahipleri ve inşaat firmaları arasında zaman zaman anlaşmazlıklar yaşanabiliyor. Peki, bu durumda nasıl bir yol izlenmeli? İşte kentsel dönüşümde dikkat edilmesi gereken konular...

Tapu işlemleri yaparken dikkat edilmesi konular neler?

Bir gayrimenkul alırken veya satarken yapılan tapu işlemlerinde dikkat edilmesi gereken birden fazla konu bulunuyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinem Rumeli, tapu işlemleri sırasında dikkat edilmesi gereken önemli konuları kaleme aldı...

Değerli konut vergisi uygulamasında tereddüt yaratan önemli konular!

Değerli Konut Vergisi, üzerinden henüz bir hafta geçmeden konut sahiplerine yapılan değerleme tebligatları heyecan yarattı. İşte değerli konut vergisi uygulamasında tereddüt yaratan önemli konular...

4 maddede sitelerde nitelikli çoğunluk şartlı karar konuları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde nitelikli çoğunluk şartlı karar konuları" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Mimarazzi.com yayın hayatına devam edecek!

Türk mimarlık camiasının wikileaks’ı olarak tanımlanabilecek, mimarların anonim olarak daha önce çalıştıkları firmalar hakkında paylaşımlarda bulunan Mimarazzi.com yenilenmiş formatı ile yayın hayatına devam edecek. 

Düzce Belediye Meclisi'nin gündemini imar konuları oluşturdu!

Düzce Belediye Meclisi Şubat ayı toplantıları birinci birleşimi yapıldı. Meclis gündemini imar konuları oluşturdu.

Ayvalık Belediye Meclisi'nde imar konuları karara bağlandı!

Ayvalık Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısı Orhan Peker Sanat Galerisi’nde yapıldı. Toplantıda Meclis İmar Komisyonu ile İmar Dairesi’nden gelen konular görüşülerek karara bağlandı.

Balıkesir Büyükşehir Meclisi'nde imar konuları görüşüldü!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 4. Birleşiminde; Plan ve Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu ile İmar Komisyonlarından gelen konular görüşüldü.

Bilecik Belediyesi Şubat toplantısında imar konuları görüşüldü!

Bilecik Belediyesi Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı, başkanlığında gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda 2 gündem maddesi ile imar konuları görüşüldü.

Kastamonu Belediye Meclisi'nde imar konuları görüşüldü!

Kastamonu Belediye Meclisi, Nisan ayının son toplantısını önceki akşam gerçekleştirildi. Kastamonu Belediye Meclisi'nde imar konuları görüşüldü.

Kat karşılığı inşaatla ilgili özellikli konular!

Dünya Gazetesi köşe yazarları Akif Akarca ve Dr. Mehmet Şafak Verginin Gündemi konulu köşe yazısında Kat karşılığı inşaatla ilgili özellikli konular başlığını ele alıyor. İşte bugün ki köşe yazıları;

Mimarazzi konuları Haberi

Mimarazzi konuları

Mimarlar için bir sosyal ağ niteliği taşıyan Mimarazzi’de, üyeler konular ve konu başlıkları hakkında paylaşımlarda bulunuyor. Türk mimarlar tarafından hayata geçirilen sitede üyeler istedikleri paylaşımı yapabiliyor.

Mimarazzi, ‘’Mesleki bazda özelleştirilmiş bir sosyal ağ’dan daha çok farklı bir sözlük sitesi ya da forum mantığında da düşünülebilir’’ şeklinde özetleniyor.

Mimarazzi, üyeleri tarafından paylaşılan gönderilere kendi bünyesinde belirlediği kurallar çerçevesinde müdahale etmemeyi amaçlıyor. Firma, Türk Ceza Kanunu ve ilgili yasalar nezdinde birilerini zor durumda bırakmayacak olmasını sağlamayı hedefliyor.

Yaklaşık 8 yıl kadar önce açılan site 2 hafta gibi kısa bir sürenin sonunda 500.000 sayfa görüntülemeye ulaşmıştı.  Mimarazzi paylaşımları tüm dünyaya açık şekilde okunabiliyorken paylaşım yapmak için siteye üye olmak gerekiyor.