24 / 04 / 2024

Mimarazzi.com yayın hayatına devam edecek!

Mimarazzi.com yayın hayatına devam edecek!

Türk mimarlık camiasının wikileaks’ı olarak tanımlanabilecek, mimarların anonim olarak daha önce çalıştıkları firmalar hakkında paylaşımlarda bulunan Mimarazzi.com yenilenmiş formatı ile yayın hayatına devam edecek. 



Mimarlar için bir sosyal ağ niteliği taşıyan Mimarazzi’de, üyeler konular ve konu başlıkları hakkında paylaşımlarda bulunuyor. Türk mimarlar tarafından hayata geçirilen sitede üyeler istedikleri paylaşımı yapabiliyor.

Mimarazzi, ‘’Mesleki bazda özelleştirilmiş bir sosyal ağ’dan daha çok farklı bir sözlük sitesi ya da forum mantığında da düşünülebilir’’ şeklinde özetleniyor.

Mimarazzi, üyeleri tarafından paylaşılan gönderilere kendi bünyesinde belirlediği kurallar çerçevesinde müdahale etmemeyi amaçlıyor. Firma, Türk Ceza Kanunu ve ilgili yasalar nezdinde birilerini zor durumda bırakmayacak olmasını sağlamayı hedefliyor.

Yaklaşık 8 yıl kadar önce açılan site 2 hafta gibi kısa bir sürenin sonunda 500.000 sayfa görüntülemeye ulaşmıştı.  Mimarazzi paylaşımları tüm dünyaya açık şekilde okunabiliyorken paylaşım yapmak için siteye üye olmak gerekiyor.
 


Geri Dön