20 / 04 / 2024

mimarlar istanbulda buluşuyor

mimarlar istanbulda buluşuyor

7-B Ekim tarihlerinde Haliç Kongre merkezinde gerçekleştirilen Arkimeet bu yıl mimarlık dünyasının duayenlerini "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" sloganıyla bir araya getirdi. Arkimeet, bu kez 7-8 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olarak dikkat çeken Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. 

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Emlak temsilcileri TÜGEM 4. Büyük Buluşması'nda!

TÜGEM olağan Genel Kurulu 26 Aralık 2019 tarihinde toplandı. Aynı gün “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmasını da düzenleyen derneğin onur konuğu ise KKTC Başbakanı Ersin Tatar oldu.

TÜGEM emlak sektörünün vizyoner girişimcileriyle buluşacak!

TÜGEM 26 Aralık 2019 tarihinde “Sektörün Öncüleri Buluşuyor” sloganı ile 4. Büyük buluşmada yer alacak.

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule kesonu denizle buluşuyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 18 Mart 2017 tarihinde temelini attığı 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrupa tarafındaki kule kesonu, yarın yapılacak törenle denizle buluşturulacak.

Bomonti Papilio projesinin dış cephe duvarları sanatla buluşuyor!

Keten Grup, Bomonti’de yaptığı yeni Papilio bina projesinin dış cephe duvarlarını sanatla buluşturuyor. Bomonti Papilio projesi 30 adet konut ve 7 adet dükkandan meydana geliyor.

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Ankara ve İzmir'i yüksek hızlı trenle buluşuyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara ve İzmir'i yüksek hızlı trenle buluşturacaklarını söyledi.

Sanatseverler Mesa Koza 66 karma sergisinde buluşuyor!

MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 açtığı karma sergi ile 3-17 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerini buluşturacak.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Türk iş adamları 22 Şubat'ta Yatırım Konferansı'nda buluşuyor!

ABD yatırım programı EB-5 kapsamındaki gayrimenkul, turizm ve gıda sektöründeki projeleri tanıtmak amacı ile düzenlenecek ‘Yatırım Konferansı’nda buluşuyor. Yatırım Konferansı 22 Şubat 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

mimarlar istanbulda buluşuyor Haberi

mimarlar istanbulda buluşuyor

Arkitera tarafından düzenlenen ve her yıl mimarların buluştuğu Tükiye'deki en büyük platform olarak hayata geçirilen Arkimeet, bu kez 7-8 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. Mimarlık dünyasının uluslararası isimlerinin de konuşmacı olarak davet edildiği etkinlikte, Türkiye gündemindeki önemli konular ve projeler yapılan konferans ve oturumlarla ele alındı. Etkinlik kapsamında düzenlenen ödül programlarıyla fiziksel çevrenin niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kurumlar da onurlandırıldı. 


Arkimeet 2013'ün "Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor" konferans serisinde yer alan en ilgi çekici iki isim, ]osep Luis Mateo ve Manuelle Gautrand'dı. ETH Zürih'te mimarlık kürsüsünde profesör ve MateArquitectura'mn kurucusu olan Josep Llois Mateo konuşmasında doğa, kent ve mimarlık olgularının kendi mimari üretimi üzerindeki etkilerinden söz ederken; Manuelle Gautrand ise yenilikçi mimari konusunda yaptıkları işlerden örnekler sergiledi. Kentlerin...