25 / 04 / 2024

Mimarlar Tandoğan Meydanı yargı

Mimarlar Tandoğan Meydanı yargı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Tandoğan Meydanı'nın isminin Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesine mimarlardan tepki geldi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi..

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Belediye o ilde 18 bin 944 metrekarelik arsa satacak! 

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Tandoğan Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

TMMOB İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Seçimleri gerçekleşti!

İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurul seçimleri gerçekleştirildi. Söz konusu seçimlerde 26. Olağan Yönetim, Onur, Denetleme Üyeleri ile TMMOB Yönetim Kurulu, Yüksek Onur Kurulu ve Yüksek Denetleme Kurulu üyeleri belli oldu.

Kiralık ev arayışları arttı!

Hepsiemlak Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, geçmişte emlak arayanların üçte birinin kiralık, üçte ikisinin satılık konut aradığına, fakat bu sene bu oranların eşitlendiğine dikkat çekti. Tandoğan, bu talebin bu şekilde süreceğini dile getirdi.

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tandoğan Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Emre Tandoğan ve Mehmet Ali Tandoğan tarafından kuruldu.

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

Bahçeli ve müstakil ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Hepsiemlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak sektörü ile ilgili konuştu. Yazlık kiralarının artış kaydettiğini dile getiren Tandoğan, yüzde 150 seviyesinde artış yaşanan yerler olduğuna dikkat çekti.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mimarlar Tandoğan Meydanı yargı Haberi

Mimarlar Tandoğan Meydanı yargı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Tandoğan Meydanı'nın isminin Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesine mimarlardan tepki geldi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan "Bu isim değişikliğinin ne anlama geldiğini çok iyi biliyoruz, memlekeyti sıfırlayanlar şimdi bizim belleklerimizi sıfırlamaya çalışıyorlar. Meclis kararlarının iptali için yargıya taşıyacağız" diye...