28 / 03 / 2024

mimarlık öğrencilerinin kartal projeleri

mimarlık öğrencilerinin kartal projeleri

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, proje üretmek için Kartal'ı seçti. Genç mimar adayları Kartal'a özel fikir ve mimari projelerini Kartal Belediyesi'ne sunacak..

Kamuran Akbay Mimarlık, Kartal Atalar'da Harmony City Projesi için düğmeye bastı! 

İstanbul'da Kamuran Akbay Mimarlık tarafından hayata geçirilmesi planlanan "Harmony City Projesi"nde çalışmalar başladı.

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinova Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ethem Çakır ve Mustafa Kartal ortaklığında kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Pexa İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pexa İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğ Ergiden tarafından kuruldu.

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı. 

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Layout Proje Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi KArtal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Tanrıkulu tarafından kuruldu.

Le Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Le Design Mimarlık Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yenihayat tarafından kuruldu.

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Diri tarafından kuruldu.

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Direnç Özdemir tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Life Wood Müteahhitlik Ve Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömür Kartal Çetiner tarafından kuruldu.

mimarlık öğrencilerinin kartal projeleri Haberi

mimarlık öğrencilerinin kartal projeleri

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Mimari Tasarım 4 Stüdyosu öğrencileri, hocaları ile birlikte Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi'nin proje odalarını gezdirerek ilçede devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi.


Başkan Altınok Öz, Kartal’da hayata geçen projeleri yerinde görmek ve anlatmak üzere Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Mimarlık Fakültesi Hocaları Prof. Dr. Tülin Görgülü, Prof. Dr. Meral Erdoğan, Doç. Dr. Ayşen Ciravoğlu, Doç. Dr. Funda Kerestecioğlu, Doç. Dr. Selim Ökem, Doç. Dr. Kunter Manisa, Doç . Dr. Zühre Sözeri, Yrd. Doç. Dr. Senem Kaymaz Koca, Öğr. Gör. Erhan Vural, Öğr. Gör. Pınar Bayraktar, Öğr. Gör. Selahattin Tüysüz, Arş. Gör. Nazlı Arslan, Kartal Belediyesi Etüt Proje Personeli ve YTÜ Mimarlık...