25 / 04 / 2024

MIMARSIV Selection 2017

MIMARSIV Selection 2017

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...

MIMARSIV Selection 2017 başlıyor!

Malzeme firmaları, sanatçılar, mimarlar ve yatırımcıları buluşturan özel bir etkinlik olan MIMARSIV Selection 2017 başlıyor.

JAB ANSTOETZ, MIMARSIV Selection 2017'ye katıldı!

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...

MIMARSIV Selection 2017 başlıyor!

Malzeme firmaları, sanatçılar, mimarlar ve yatırımcıları buluşturan özel bir etkinlik olan MIMARSIV Selection 2017 başlıyor.

Buderus’un yeni ürünü mimarlarla buluştu!

Avrupa'nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus’un klasik kombi imajını yeniden şekillendiren ürünü Logamax plus GB172i, önde gelen mimar ve iç mimarların katıldığı MIMARSIV Selection etkinliğinde 50 seçilmiş ürün arasında yer aldı.

MIMARSIV Selection 2016 mimarları buluşturdu!

“MIMARSIV Selection 2016”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu yaşattı.

MIMARSIV Selection 2016 etkinliği 2 Haziran'da!

2 Haziran Perşembe günü, Fransız Sarayı'nda, sektördeki seçkin malzeme firmalarının yenilikçi ürünlerini, mimarlar ve iç mimarlarla buluşturacak olan "MIMARSIV Selection 2016" etkinliğinin basın toplantısı düzenlenecek.

MIMARSIV Selection 2016'nın toplantısı 2 Haziran'da!

Sektördeki seçkin malzeme firmalarının yenilikçi ürünlerini, mimarlar ve iç mimarlarla buluşturacak olan "MIMARSIV Selection 2016" etkinliğimizin basın toplantısı 2 Haziran günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

MIMARSIV Selection 50 yenilikçi ürünü 500 mimarla buluşturacak!

2 Haziran Perşembe günü Beyoğlu’ndaki Fransız Sarayı’nda düzenlenecek olan “MIMARSIV Selection”, vizyoner konseptiyle mimarlar ve iç mimarlara güncel ve inovatif ürünler için benzersiz bir keşif yolculuğu vadediyor.

Kirazlı Koru Evleri'nde teslimler 2017 Ağustos'ta!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Kirazlı Koru Evleri'nde teslimlerin 2017 yılının Ağustos ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 232 konut bulunuyor.

Trabzon Botanik 2017 sonunda tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çamoba’da 103 dönüm alanda yapım çalışmaları hızla devam eden Trabzon Botanik’in 2017 yılı sonuna kadar bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Pendik Atlantik Life teslimleri 2017'de yapılacak!

1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimlerin 2017 yılının başında gerçekleşmesi planlanıyor. Atlantik Yapı imzası taşıyan proje konum olarak İstanbul Pendik'te yer alıyor.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler Mart 2017'de!

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Ataşehir ilçesinde hayata geçirilen My Newwork projesinde ofis teslimlerinin 2017 yılının Mart ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

İstanbul'un yeni otogarları 2017'de devreye girecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'da 6 ayrı noktada otogar yapacaklarını söyledi. 2016, 2017 gibi tamamlanması hedeflenen otogarlar, 2017 gibi de devreye girecek.

MIMARSIV Selection 2017 Haberi

MIMARSIV Selection 2017

HASKÖY İPLİK FABRİKASI’nda 12-13 Mayıs’ta düzenlenen heykel, resim, fotoğraf sergileri ve innovatif mimari malzeme ve mobilya enstalasyonları; mimarlar, iç mimarlar, son sınıf öğrencileri, danışmanlar, satın alma müdürleri ve yatırımcılar ile buluştu. Sektörle bir araya gelinen bu özel etkinlikte JAB , Toner Mimarlık tarafından hazırlanan stand ta misafirlerini ağırladı . 


DÖNÜŞÜM teması altında gerçekleşecek MIMARSIV Selection 2017 ART&DESIGN buluşması farklı bir bakış ile özgün bir mekanda hayat buldu. 


MİMARSİV’İN RENKLİ KONUŞMACILARI KİMLER? 

2 gün süren bu özel buluşmada; Ali Doruk, Alişan Çırakoğlu, Cem Sorguç, Ertuğ Uçar, Hande Öney, Kerem Piker, Kurtul Erkmen, Mustafa Toner, Ömer Pekin, Sevince Bayrak, Sibel Dalokay Bozer, Yasemin Keskin Enginöz ve Zeynep Tümertekin sohbetleriyle ziyaretçilere keyifli dakikalar geçirttiler . 


JAB, renkli dünyasıyla tasarım zevki sunuyor… 


Home Couture tasarımlara imza atarak kendini...