25 / 04 / 2024

JAB ANSTOETZ, MIMARSIV Selection 2017'ye katıldı!

JAB ANSTOETZ, MIMARSIV Selection 2017'ye katıldı!

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...



HASKÖY İPLİK FABRİKASI’nda 12-13 Mayıs’ta düzenlenen heykel, resim, fotoğraf sergileri ve innovatif mimari malzeme ve mobilya enstalasyonları; mimarlar, iç mimarlar, son sınıf öğrencileri, danışmanlar, satın alma müdürleri ve yatırımcılar ile buluştu. Sektörle bir araya gelinen bu özel etkinlikte JAB , Toner Mimarlık tarafından hazırlanan stand ta misafirlerini ağırladı . 


DÖNÜŞÜM teması altında gerçekleşecek MIMARSIV Selection 2017 ART&DESIGN buluşması farklı bir bakış ile özgün bir mekanda hayat buldu. 


MİMARSİV’İN RENKLİ KONUŞMACILARI KİMLER? 

2 gün süren bu özel buluşmada; Ali Doruk, Alişan Çırakoğlu, Cem Sorguç, Ertuğ Uçar, Hande Öney, Kerem Piker, Kurtul Erkmen, Mustafa Toner, Ömer Pekin, Sevince Bayrak, Sibel Dalokay Bozer, Yasemin Keskin Enginöz ve Zeynep Tümertekin sohbetleriyle ziyaretçilere keyifli dakikalar geçirttiler . 


JAB, renkli dünyasıyla tasarım zevki sunuyor… 


Home Couture tasarımlara imza atarak kendini mutlu, özgür ve stil sahibi olarak tanımlayan JAB, sunduğu elegan tasarımlarını couture’un cazibesiyle birleştiriyor. Konuttan otele, ofisten restorana tüm yaşam alanlarınızın tamamlayıcı ismi olan JAB, parkeden aydınlatmaya, mobilyadan perdeye kadar geniş bir ürün gamına sahip. 


Kendi kimliğinizi bulabileceğiniz JAB, tüm özel anları ve mutluluğu çoğaltmak için dünyanın en kaliteli kumaşlarının kullanıldığı oturma gruplarından kumaşlara, parkeden aydınlatmaya, halılardan duvar kağıtlarına kadar evinizin, ofisinizin ya da otelinizin ihtiyacı olan pek çok alternatifi bir arada sunuyor. JAB bünyesinde yer alan kumaş ve duvar kağıdı markaları arasında; JAB, CHIVASSO, CARLUCCI, SOLEIL BLEU, GRANDEZZA yer alıyor. Halı ve LVT Parke markaları arasında; JAB FLOORING, mobilya markalarında; JAB FURNITURE ve perde markaları arasında; JAB System bulunuyor.


Geri Dön