26 / 04 / 2024

mina başaran uçak kazası

mina başaran uçak kazası

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin pilotundan 13 aydır haber yok!

İran'da 2018 yılının Mart ayında meydana gelen 11 kişinin hayatını kaybettiği iş jeti kazasının üzerinden 13 ay geçti. Ancak kayıp kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi hala bulunamadı.

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Mina Başaran'ın öldüğü kazanın nihai raporu hala yok!

İran'da geçtiğimiz yıl Mart ayında meydana gelen 11 kişinin hayatına kaybetmesine neden olan iş jeti kazasının birinci yılı yarın doluyor. Kazayla ilgili sadece ön rapor açıklanırken nihai rapordan da hala haber yok.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin pilotu hala bulunamadı!

İran'da geçen yıl Mart ayında 11 kişinin hayatını kaybettiği iş jeti kazasının birinci yılı 20 gün sonra dolacak. Yaklaşık bir yıldır devam eden arama çalışmalarına karşın kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi ise hala bulunamadı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Başaran Holding'in uçak kazasında saniye saniye yaşananlar!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili hazırlanan ön raporda kokpit ekibinin konuşmalarına ulaşıldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer mezarlığa güller bıraktı!

Başaran Holding patronu Hüseyin Başaran'ın kızı geçtiğimiz günlerde düşen jette hayatın kaybetmişti. Mina Başaran'ın cenazesi dün defnedildi. Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer bugün mezarlığa giderek,güller bıraktı...

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

TOKİ Uşak 2023 projesi için düğmeye bastı! 206 yeni konut bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Sivaslı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Uşak Sivaslı TOKİ 2023 projesinde toplam 206 adet konuta yer verilecek.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Uşak Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Beylerhan Köyü'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Uşak'ta 43 milyon TL'ye satılık arsa!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan arsayı 43 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Uşak Millet Bahçesi ihalesi 14 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

mina başaran uçak kazası Haberi

mina başaran uçak kazası

Birleşik Arap Emirlikleri’nden İstanbul gelmek üzere 11 Mart 2018'de havalanan Kaptan Pilot Beril Gebeş ve ikinci pilot Melike Kuvvet’in kokpitinde bulunduğu Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti İran'da düştü ve kazada Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi hayatını kaybetti.

Hürriyet'te yer alan habere göre; kazanın ardından Mina Başaran, Sinem Akay, Burcu Gündoğar Urfalı, Jasmin Baruh Siloni, Liana Hananel, Aslı İzmirli, Ayşe And, Melike Kuvvet ve Eda Uslu'nun cenazeleri ailelerine teslim edilerek, son yolculuklarına uğurlandı. Kaptan Pilot Beril Gebeş'in cenazesi ise hala bulunamazken kazanın nihai raporu belli oldu. Raporda kokpit kayıtlarında, yolcuların uçaktaki endişesinin pilotların gidermeye çalışılması nedeniyle, pilotların arızadan dolayı kaygılarına kadar ayrıntılara değinildi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai rapor da yer aldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), nihai...