26 / 04 / 2024

Mina gayrimenkul adres

Mina gayrimenkul adres

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Seydi tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aras Turk Property Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mina Zahrabi tarafından kuruldu.

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Seydi tarafından kuruldu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri!

24 katlı altı blok şeklinde dizayn edilen Mina Towers Fikirtepe projesi 1.500 daire ve 95 ticari üniteden meydana geliyor. Mina Towers Fikirtepe adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Mina Towers Fikirtepe iletişim!

Mina Towers Fikirtepe iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Fikirtepe'de yaşam 2018'in sonunda başlıyor...

Mina Towers Kadıköy satış ofisi!

Mina Towers Kadıköy satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Mina Towers Kadıköy'de teslimler 2018'in sonunda yapılacak...

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Mina gayrimenkul adres Haberi

Mina gayrimenkul adres

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkbal Seydi tarafından kuruldu.

Mina Global Turizm Gayrimenkul Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü Endüstriyel mutfak kimyasalları malzemelerini alımı, satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapar. Her türlü otomotiv temizlik kimyasallarına ait malzemelerin İmalat ,alımını ,satımını, ithalatını ve ihracatını yapar . Her türlü temizlik malzemelerinin, makinelerinin imalatı, montajı, tamir ve bakımını yapmak, alım ve satımını yapmak, ithal ve ihracatını yapmak. İlaçlama makineleri, elektrik süpürgesi, halı yıkama makinesi, robot temizlik makineleri, temizlik el aletleri vb. makinelerin imalatı, alım ve satımı ile ithalatını ve ihracatı yapmak. 2- Her türlü plastik ürünlerin, hammaddelerinin, yan ürünlerinin üretimi, alımı satımı, ithalatı ve...