19 / 04 / 2024

Mintek Yapı New Nişantepe iletişim

Mintek Yapı New Nişantepe iletişim

İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen New Nişantepe projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. New Nişantepe Evleri projesi Mart 2018 yılında teslim edilecek...

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

New World Taşınmaz Yapı Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta 16.140.000,00 TL bedel ile Taşkın Yenidünya tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

Ant Yapı Amerika'daki 6'ncı projesi için düğmeye bastı! 40 milyon dolarlık yatırım!

Ant Yapı, New York’un tarihi binalarından 711, Fifth Avenue’da yeni bir restorasyon projesine imza atıyor. İşte o projenin ayrıntıları...

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

New York’taki evsizlere ücretsiz ev!

New York Belediye Meclisi, dar gelirler için yapılacak yeni konut programlarında binalarda olacak ünitelerin yüzde 15’inin evsizlere yer ayrılması şartını gerektiren yasa tasarısını kabul etti...

Mintek Yapı New Nişantepe iletişim Haberi

Mintek Yapı New Nişantepe iletişim

New Nişantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de Şile yolu üzerinde yükseliyor. Mintek Yapı imzasını taşıyan New Nişantepe projesi 153 adet konuttan meydana geliyor.


6 katlı 4 blok halinde yükselen New Nişantepe projesi 8 bin 600 metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. New Nişantepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verildi.


New Nişantepe projesinde dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor. New Nişantepe projesinde teslimler Mart 2018 yılında yapılıyor.


Ara ödemeli ödeme seçeneklerinin de sunulduğu New Nişantepe projesinde yüzde 30 peşinatla firma bünyesinde 36 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor.


New Nişantepe fiyat listesi 1+1'lerde 195 bin TL'den, 2+1'lerde 350 bin TL'den, 3+1'lerde 442 bin TL'den, 4+1'lerde 606 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Hafriyat çalışmalarının devam ettiği New Nişantepe projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları,...