23 / 04 / 2024

MIPIM 2015 nerede

MIPIM 2015 nerede

Türkiye, 10-13 Mart tarihleri arasında Fransa Cannes'da düzenlenen MIPIM'e damgasını vurdu. Fuarda bu yıl kurulan 'İstanbul çadırı' ve kentin 96 metrekarelik dev maketi yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline geldi

MIPIM 2015'te Türkiye 96 metrekare maket ile temsil edilecek!

ALKAŞ 'ın Türkiye temsilciliğini yaptığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, bu yıl Türkiye 'nin önde gelen gayrimenkul yatırımlarının ve markalaşan şehirlerinin katılımıyla gerçekleşecek.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Emlak Konut GYO güvencesine sahip Nidakule Ataşehir'de yer alan ticari birimler 19 Aralık 2015 Cumartesi günü açık artırma yöntemiyle satılacak. Peki Tahincioğlu Nidakule Ataşehir Dükkanları nerede?

Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Moment Beştepe Residence 2 blok halinde hayata geçirilecek. Lansman toplantısı 26 Kasım 2015 Perşembe günü gerçekleşecek olan proje Moment Yapı imzası taşıyor. Peki Moment Beştepe Ofisleri nerede?

Kuzu Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Evleri 33 katlı tek bloktan oluşuyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 18 Kasım 2015 Çarşamba günü basına tanıtılacak. Peki Kuzu Kumru Ankara nerede?

TOKİ Nevşehir Merkez Kale kura çekimi nerede?

Başvuru dönemi 14 Ağustos 2015 tarihinde sona eren TOKİ Nevşehir Merkez Kale Evleri 95 bin 670 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Nevşehir Merkez Kale kura çekimi nerede?

Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

7 blok şeklinde yükselen Siesta Oxygen Evleri Soyak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje 2015 yılı Aralık ayından teslim edilecek. Peki Karşıyaka Siesta Oxygen nerede?

Denizİstanbul nerede?

Denizİstanbul Evleri'nde teslimlerin 2021 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lansmanı 2015 yılının 3. çeyreğinde gerçekleşecek olan proje 6 etaptan oluşuyor. Peki Denizİstanbul nerede?

2015 TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 olarak tasarlandığı projede toplam 157 adet konut yer alıyor. Projede aylık taksitler 394,13 TL'den başlıyor. Peki 2015 TOKİ Kocaeli Çayırova kura çekilişi nerede?

Halkalı Metropark Evleri nerede?

Teslimlerin 2015 yılı sonunda gerçekleşeceği Metropark Konutları Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor. Peki Halkalı Metropark Evleri nerede?

Emlak Konut Ispartakule Evleri nerede?

1.500 adet dairenin satışa çıktığı projede kuralar 12 Temmuz 2015 tarihinde çekilecek. Projede 33 adet ticari ünite de bulunuyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri nerede?

Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı 'nda bugün 240 adet bağımsız bölüm satışa sunuluyor. Başakşehir Emlak Çadırı 2015 nerede?

Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Başvuruları devam eden Emlak Çadırı 2015'te toplamda 240 adet bağımsız bölüm satılıyor. Proje ilgi Yönetim imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Emlak Çadırı Kayaşehir nerede?

Yeni Yüzyıl Konutları nerede?

25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı gerçekleşecek olan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Proje Ceylan İnşaat imzası taşıyor. Peki Yeni Yüzyıl Konutları nerede yükseliyor?

İzmir Folkart Life Bornova Evleri nerede?

2015 yılının Haziran ayında daire teslimlerinin geçekleşeceği İzmir Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki İzmir Folkart Life Bornova Evleri nerede?

MIPIM 2015 nerede Haberi

MIPIM 2015 nerede

10-13 Mart'ta Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM, tüm sektörü aynı çatı altında topladı. Bu yıl 26'ıncı kez gerçekleşen ve 93 ülkenden yatırımcıları ağırlayan fuara bu yıl Türk inşaat sektörü damgasını vurdu. 300 metrekarelik 'İstanbul Çadırı'nın içinde 96 metrekarelik dev İstanbul maketi uluslar arası yatırımcıların yakın markajındaydı. İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) öncülüğünde geliştirilen proje ile İstanbul'un geleceğine yön verecek mega projeler ve kamu yatırımları teknoloji de kullanılarak sergilendi. Uluslararası katılımcıların İstanbul'u görebilecekleri 96 metrekarelik dev kent maketinde her saat başında İstanbul'un seslerini, tarihini yansıtan şovlar yapıldı. Diğer yandan 300 metrekarelik İstanbul Çadırı'nda özel sektörün yanı sıra İstanbul Maketi dışında Beyoğlu Bölgesi 11 metrekarelik maketiyle İstanbul'un kalbi olan Beyoğlu da tanıtıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...