26 / 04 / 2024

MIPIM 2020 cannes

MIPIM 2020 cannes

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020, 10-13 Mart arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara, gayrimenkul sektörünün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilci katılacak...

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MIPIM 2020, 10 Mart'ta kapılarını açıyor! 

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020, 10-13 Mart arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek. Fuara, gayrimenkul sektörünün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilci katılacak...

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Cannes MIPIM 2016 Fuarı yarın başlıyor!

Bugün uçaklar dolusu gayrimenkul profesyonelimiz, Fransa'nın Cannes kentine uçuyor. 90 ülkeden 20 binden fazla profesyoneli bir araya getiren MIPIM fuarında Türkiye, geçen yıl olduğu gibi ağırlığını koymaya hazırlanıyor.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

Makbule Yönel Maya: Türkiye Mipim 2015'te ön plana çıktı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme, Dünya gayrimenkul piyasasının en önemli buluşmalarından birisi olan Mipim 2015’e bu yıl da katıldı. Cannes'da düzenlenen Mipim 2015'te, TSKB Gayrimenkul Değerleme'nin standı yakın ilgiyle ziyaretçilerle buluştu.

Mıpım Fuarı 2019'da İstanbul'da mı yapılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, MIPIM CEO'su Rean'a 2019'da Haliç Port bittiğinde MIPIM'i Cannes yerine İstanbul'da düzenlemeyi teklif ettiğini ve önerisinin sıcak karşılandığını söyledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Cannes'da projelerini tanıttı!

Cannes’te düzenlenen Uluslararası 26’ncı MIPIM Fuarı’na İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) hazırladığı 96 metrekarelik dev İstanbul maketi damga vurdu. Fuara çıkarma yapan Türk yatırımcılar, geliştirdikleri projeleri tanıtma imkanı buldu.

İbrahim Çağlar: Bundan sonra Cannes bizden sorulur!

Cannes’daki MIPIM Fuarı’nda 96 metrekarelik İstanbul maketini sergileyen İTO’nun Başkanı İbrahim Çağlar “Fuarın en görkemli katılımcısıyız. O kadar ki bundan sonra Cannes bizden sorulur” dedi.

MIPIM 2020 cannes Haberi

MIPIM 2020 cannes

Dünya gayrimenkul sektörünün en seçkin fuarı MIPIM 2020'de geri sayım başladı. Türkiye temsilciliğini ALKAŞ’ın yaptığı, bu sene 31. kez düzenlenen fuar, 10-13 Mart 2020 tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek.

“Gelecek İnsandır” temasıyla 600 şehir, 100 ülkeden ve yerel yönetim ile 6 bin 380 yatırımcıyı buluşturacak olan fuar, gayrimenkulün tüm alt sektörleriyle birlikte toplam 26 bin 800 üst düzey temsilciyi misafir edecek.

Dünyanın dört bir yanından gayrimenkul sektöründeki yatırımların paylaşıldığı, günde 1 milyonu aşkın kartvizit alışverişinin yapıldığı MIPIM fuarında bu sene de İstanbul Ticaret Odası’nın öncülüğünde kurulacak İstanbul Çadırı’nda, Emlak Konut, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) ve İBB İstanbul İmar İnşaat A.Ş.'nin de katılımıyla, yabancı katılımcılara Türkiye’deki yatırım potansiyeli ve fırsatları sunulacak.  

Gayrimenkul yatırımcılarının en büyük buluşma noktası sayılan MIPIM’in bu...