09 / 12 / 2025
fuzul

MIPIM Yapı Fuarı Gaziantep 2018

MIPIM Yapı Fuarı Gaziantep 2018

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Gaziantep, MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak!

MIPIM Yapı Fuarı'na katılacak Gaziantep, sanayi yatırımlarından sonra gayrimenkul yatırımlarıyla da yatırımcının ilgisini çekmeye hazırlanıyor. 

Hafele Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Tüm yaşam alanlarına özel çözümler sunan ürünleriyle uzun yıllardır Yapı Fuarı’na katılan Häfele, mekanlara mutluluk katan en yeni ürünlerini ünlü mimar Uğur Köse’nin tasarladığı konsept ve mekanlar üzerinde sergileyecek.

Seramiksan 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, yılın trendi mermer ve de ahşap efektli yeni ürünleri ile Yapı Fuarı' nda sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Hekim Holding, Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor.

Baumit 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor!

Baumit, 2014’de ilk kez uygulamaya başlanan Renovasyon Hizmet Paketi ile de tüketicilerin ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefliyor. Baumit, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2014 Yapı Fuarı'na katılıyor.

Kordsa Global yeni ürünü Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıtacak!

Takviye malzemeleri sektörünün dünya lideri olan Kordsa Global, inşaat alanındaki güçlendirme çözümlerini yapı fuarı Turkeybuild’te yapı sektörünün dikkatine sunuyor. Kordsa Global, Turkeybuild İstanbul 2014'te yerini alacak...

Vefa Prefabrik, beş markası ile Yapı Fuarı’na katılıyor!

Prefabrik ve de çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından olan Vefa Prefabrik, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’ na beş markası ile katılıyor.

ÇATIDER İstanbul, Ankara ve İzmir Yapı Fuarı'nda güvenli çatılar için tüyo verecek!

ÇATIDER, yapı sektörünün en büyük buluşmaları arasında yer alan Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara ve de Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir’ e katılacak.

Eryap Yapı Fuarı Turkeybuild'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

Filli Boya geleceğin renk ve trendlerini 37. Yapı Fuarı'na taşıyor!

Filli Boya, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek İstanbul Yapı Fuarı’nda boya ve ısı yalıtım sektörünün geleceğine ışık tutuyor.

Eryap, Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

XPS Derneği, 2014 İstanbul Yapı Fuarı’na katılıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da Türkiye’ nin yalıtım kalınlık haritasını açıklayacak.

MIPIM Yapı Fuarı Gaziantep 2018 Haberi

MIPIM Yapı Fuarı Gaziantep 2018

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Gaziantep her yıl mart ayında Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen, 25 bine yakın gayrimenkul profesyoneli ve dünyadaki bütün büyük oyuncularının ziyaret ettiği mipim Fuarı'na bu yıl ilk kez katılacak. 

Ortadoğu'nun yeniden şekillenmesi esnasında herkesin bu pazarlara erişebilmek için rekabet edeceğini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, savaşın hep böyle devam etmeyeceğini ifade etti. Şahin, "Suriye ve Irak meselesi Jnal yoluna girdiği zaman, bölgenin ve Ortadoğu'nun fuar merkezi olacağız. Afrin yeniden yapılanırken, merkez Gaziantep olacak. Cerablus yeniden yapılanırken merkez Gaziantep olacak. Çünkü bu jeostratejik konum ve riskler yönetildiğinde büyük bir fırsata dönüşüyor" dedi. Kalkınmanın yerelde başladığına dikkat çeken Şahin, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşması için, Anadolu'daki bütün kalkınma hamlelerinin her bir noktasının analiz edilerek, güçlü ve...