27 / 04 / 2024

Mirage Konutları ödemeleri

Mirage Konutları ödemeleri

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 2017 yılının son çeyreğinde teslim edilecek proje 3 bloktan oluşuyor.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Depremzedelere 10 bin TL'lik destek ödemeleri başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerde konutları hasar gören vatandaşlara 10 bin TL tutarındaki Hane Başı Destek Ödemeleri verilmeye başlandı.

Elazığlı depremzedelerden fiyat tepkisi! Eylül'de ödemeleri başlayacak konutların fiyatları açıklanmadı! 

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de yaşanan depremin üzerinden 2.5 sene geçti ancak TOKİ, depremzedeler için inşa ettiği konutların fiyatlarını belirlemedi. Konutlara yerleşen depremzedeler, fiyat belirsizliği sebebiyle tedirgin durumda...

Lüks konutta ilk taksit ödemeleri başladı!

Değeri 5 milyon 227 bin TL'yi aşan konutlar için ödenmesi gereken değerli konut vergisinde ilk taksit ödemeleri bugün başlıyor. Peki değerli konut vergisi taksitleri ne kadar? Evin değeri nasıl belirlenir? Hangi mülk sahipleri değerli konut vergisini ödeyecek? İşte detaylar...

DASK İzmir'de ilk ödemeleri yaptı!

DASK'tan yapılan açıklamaya göre, DASK, İzmir depreminde evi hasar gören Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerine ilk ödemeleri yaptı. Ödemeler, öncelikle depremde yıkılan ve ağır hasar gören konutlar için yapılıyor.

Başakşehir Avrasya Konutları'nda taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat, yüzde 10 indirim fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Satın alınan konutların ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim fırsatı!

Başakşehir Avrasya Konutları'nda yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri ise 3'üncü yılda başlıyor...

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim!

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinat yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. Projede yer alan konutların taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor...

Destek ve işsizlik sigortası ödemeleri evlerde yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, işsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemeleri, vatandaşlara PTT çalışanları tarafından 6 Nisan'dan itibaren konutlarında teslim edileceğini söyledi.

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Gebze Emlak Konutları ödemeleri!

Gebze Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Fiyatların 390 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 2+1 ile 4+1 arasında daireler bulunuyor. 

Yeni Karesi Konutları ödemeleri!

Yeni Karesi Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı tip daire seçenekleri sunuluyor. 

Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

İnşaat çalışmaları 2018 yılının ilk çeyreğinde başlayacak olan Kiptaş'ın yeni sosyal konut projelerinde 200 bin liranın altındaki fiyatlarla ev sahibi olunabilecek. Kiptaş yeni sosyal konutlarının ödemeleri nasıl olacak?

Mirage Konutları ödemeleri Haberi

Mirage Konutları ödemeleri

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar 74 metrekare ile 234 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. Projede 48 ay vade farkı olmaksızın taksit yapılabiliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen Sur Yapı Mirage Residence 17 katlı 3 blok şeklinde dizayn edildi. Projenin Eylül 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Mirage Residence Güneşli'de fitness alanı, yürüyüş ve bisiklet parkurları, yüzme havuzu, çocuk havuzu, güneşlenme ve gölgelik alanları gibi ortak yaşam alanları yer alıyor.


Sur Yapı imzası ile yükselen Mirage Residence'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Proje 342 daire ve 60 ticari üniteden meydana geliyor. 

Güneşli Mirage Residence satılık konutlar!

89 metrekare 2+1 daire fiyatları 679 bin TL,

100 metrekare 2+1 daire fiyatları 816 bin TL,

130...