19 / 04 / 2024

MİS HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ

MİS HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ

MİS HOLDİNG’in, 100 milyon dolarlık MİSLAND Kompleksi Doğu Anadolu’nun kaderini belirleyen bir yatırım haline geldi… “MİSLAND, kentsel dönüşüm vizyonuyla Doğu’nun makus talihini değiştirecek projeler üretiyor”

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Nurullah Emre Narin, Martı GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Emre Narin oldu. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Mine Narin seçildiği belirtildi.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi?

Buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Tahıl Koridoru'nun bitmesi hububat fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte 19 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tarım İl Müdürlüğünden çok önemli ikaz! Artık mısır bu fiyattan satılacak

Tarım Mahsülleri Ofisi TMO, stoklarında var olan mısırları, büyükbaş hayvan besici, yetiştiricileri için, kanatlı hayvan besici ve yetiştiricileri  ile yem üreticilerine 5.500 TL/ton ücretten satış yapacağını duyurdu.

2023 merkezi yönetim bütçesi belli oldu! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay açıkladı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ni duyurdu. 2023 bütçesinde giderler 4,47 trilyon lira, gelirler 3,81 trilyon lira, bütçe açığının GSYH'ye oranı yüzde 3,5 şeklinde öngörüldü.

Küresel tahıl stoklarında şok! Buğday, arpa, mısır fiyatları yükseldi mi? 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Küresel çapta tahıl arzı ve mahsul verileri, dünyanın son senelerin en düşük tahıl stokuna doğru gidildiğini ortaya koyuyor. Peki son dakika buğday, arpa, mısır fiyatları hangi borsada kaç TL? Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün ne kadar? İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Özderici GYO Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Özderici GYO tarafından görev süresi dolan Yönetim Kurulu Üyeleri yerine, 3 yıl için, Ali Uğur Özderici, Ahmet Özderici, Meral Özderici'nin seçilmelerine karar verildi.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

MİS HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ Haberi

MİS HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ


 Elazığlı işadamlarının bir araya gelerek kurduğu MİS HOLDİNG tarafından geliştirilen 100 milyon dolarlık MİSLAND yatırımı, sadece şehri değil, bölge illerini de kapsayan vizyonu ile Doğu’nun kaderini belirleyen bir hale geldi. Holding, geliştirdiği GYO ile Anadolu’da kentsel dönüşüme imza atmaya hazırlanıyor. 


MİSLAND kompleksi ile Anadolu’yu aşan bir yatırım mantığını Elazığ’da gerçekleştirdiklerini belirten MİS HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Demirbağ, ”Artık 10 yıl geriden gitmek yok. MİSLAND Doğu’nun makus talihini değiştirecek. Artık Türkiye’nin gelişmiş bölgelerinde ne varsa, Elazığ merkez olmak üzere, Doğu Anadolu da bundan nasibini alacak. Alt yapısını konunun uzmanlarından danışmanlık alarak tamamlamak üzere olduğumuz GYO yapılanmamız ile sadece Elazığ değil, Doğu Anadolu’da da kentsel dönüşüm projelerine girmeyi planlıyoruz” dedi. 


Doğu ve Güneydoğu’nun hep Batı bölgelerinden 10 yıl geride olduğuna dikkat çeken...