29 / 03 / 2024

Mitsubishi Electric asansör

Mitsubishi Electric asansör

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Park Mavera projesi Mitsubishi Electric’i tercih etti!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro İnşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Mitsubishi Electric’ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi!

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid sistemleri iklimlendirme sektörüne kazandırdı.

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki en hızlı asansörü monte edecek!

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’e Mitsubishi Electric imzası!

Polat İnşaat, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’in asansör sistemleri için hızlı, güvenli, konforlu ve uzun ömürlü asansörlerin üreticisi dünya devi Mitsubishi Electric’i tercih ediyor.

Mitsubishi Electric toplu kullanım alanlarının çalışmalarına talip!

Mitsubishi Electric Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, oteller, AVM'ler, otoparklar, tüneller, havuzlar gibi her türlü toplu kullanım alanında bulunan dev iklimlendirme sistemlerinin otomasyon çalışmalarına talip olduklarını söyledi.

Mitsubishi Electric'ten MELCloud teknolojisi!

Mitsubishi Electric, hem ısıtmada hem de soğutmada yeni nesil klimaları ve uzaktan bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefon kullanarak klimanın internet üzerinden kontrolünü sağlayan yeni bulut tabanlı çözümü MELCloud ile hayatı kolaylaştırıyor.

Mitsubishi Electric, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam edecek!

Mitsubishi Electric'in Türkiye Başkanı Fujisawa, büyüyen Türkiye'nin gelişimine ortak olmaya ve yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Fujisawa, yaptığı konuşmada, şirketin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric asansör Haberi

Mitsubishi Electric asansör

Mitsubishi Electric, asansörlerde VVVF Invertör kontrol teknolojisini başarıyla geliştiren ilk firma konumunda. 1993 yılında Yokohoma'daki 70 katlı bir gökdelene, en yüksek hızında bile dikine duran bir madeni paranın devrilmemesini sağlayacak asansörler kurmayı başaran marka, bugün çok daha gelişmiş bir teknolojiyle sürekli olarak yüksek hızlı, konforlu, emniyetli ve yüksek enerji verimliliğine sahip asansörler geliştirmeye devam ediyor.

Türkiye’de asansör sistemleri ile Quasar İstanbul – Fairmont Hotel İstanbul, Rönesans Tower Ataşehir, Tema İstanbul, Bursa Hilton Oteli, Çırağan Palace By Kempinski, Vadistanbul Bulvar ve Park Etapları gibi çok sayıda prestijli projede tercih edilen Mitsubishi Electric, dünyanın sayılı projelerinde de adından söz ettiriyor. Güney Kore’nin Busan kentinde bulunan LCT Landmark Kulesi’ne 2019 yılında ülkenin en hızlı asansörlerini monte etmeye hazırlanan Mitsubishi Electric, bu proje kapsamında,...