24 / 04 / 2024

MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı

MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, " Bu yıl da bize turist gönderen ülkelerde yaşanan ekonomik kaynaklı krizlerin aşılması için elimizden geleni yapacağız " dedi.

Tourizmir Zirvesi 1-3 Ekim 2015'te!

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir CVB Kongre ve Ziyaretçi Bürosu ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği'nin destekleriyle 1 - 3 Ekim 2015'te "Tourizmir Zirvesi" düzenlenecek.

Ela Quality Resort Belek Otel 2015 TOP-100 sertifikası aldı!

Ela Quality Resort Belek, seyahat yorum portallerinden TopHotels.ru tarafından 'Hizmette Mükemmellik Ödülü'ne layık görüldü. Otel ayrıca 2015 TOP-100 sertifikasının sahibi oldu.

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turizm Fabrikası Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Tülay Uzun tarafından 200 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Ader Seyahat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ader Seyahat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eray Genç ve Adil Genç tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Anatouria Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Anatouria Turizm Ve Seyahat Acenteliği Limited Şirketi Mohammad Akta, Muhammed Münir Zakiroğlu ve Fıras Alghannam tarafından 120 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi açıldı!

Joylife Turizm Seyahat Ve Organizasyon Limited Şirketi Sefaköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Küçükçekmece'de açıldı.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Zad Turizm Seyahat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zad Turizm Seyahat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi M.S.Haseeb Al-Anı 200 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Gezze Seyahat Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gezze Seyahat Turizm İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar'da açıldı.

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İstanbul Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi 2 bin TL sermaye ile 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekişlioğlu Turizm Seyahat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Osman Bekiş tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi açıldı!

Özcandan Seyahat Adnan Candan Nakliye Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İst.Pendik Şubesi 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Kurtköy'de açıldı.

İsa Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Pazariçi Şubesi açıldı!

İsa Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi Pazariçi Şubesi; 40 bin TL sermaye ile 8 Haziran 2015' te Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Ordu Caddesi' nde açıldı.

MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı Haberi

MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, yarın başlayacak MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı kapsamında Moskova'yı ziyaret ederek, temaslarda bulunacak.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Çelik, özellikle Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda yaşanan olumsuz gelişmelerin Türkiye'yi etkilememesi için yurt içinde ve yurt dışında bir dizi görüşme trafiğinde bulunuyor.


Çelik, 21 Mart'a kadar sürecek ve sektörün devlerini buluşturan 22'inci MITT 2015 Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılacak.


Rusya Kültür Bakanı Viladimir Medinsky ve Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Oleg Safonov ile görüşmeyi planlayan Çelik, ayrıca Rus tur operatörü temsilcileri ile bir araya gelecek, Türk turizm temsilcilerini ziyaret edecek.


Bakan Çelik görüşmelerde, geçen ay Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ve Rusya'yı da kapsayan uçaklara ek yakıt desteğini ve tur operatörlerine sağlanacak kolaylıkları anlatacak.


Çelik'in kurmaylarıyla yapacağı,...