28 / 03 / 2024

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı nerede

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı nerede

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Türkiye'nin standına büyük ilgi!

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi.

Selfhome Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Selfhome Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Ümit Dursun Sümeraka tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Esenyurt, Atatürk Mahallesi, 555 Sokak, 1C/2'de kuruldu.

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Organizasyon Turizm ve Servis Taşımacılığı Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Parmaksız, Hakan Parmaksız tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ekim'de Esenler, Oruçreis Mahallesi'nde kuruldu.

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Valentyn Demchuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Evgeny Dolzhnenko, Cavit Boyacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 36 milyon TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emays Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Selma Uzuner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de Ataşehir, Ataşehir Atatürk Mahallesi, Sedef Caddesi, Ata 2 Sitesi'nde kuruldu.

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi açıldı!

GRS Tur Seyahat Turizm ve Taşımacılık Limited Şirketi Kağıthane Ayvaz Tur Şubesi, Burç Güler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ekim'de kuruldu.

Koldere Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koldere Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Kani Balcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Ekim'de Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Beyoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi açıldı!

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi, Sinan Bağlan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Eyüp, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde kuruldu.

Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Funes Emlakçılık İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Ali S. Alqatabi, Othman Ahmed O Al Othman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Day Tours Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Altuğ Uğurola, Dayana Delia Ba tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Eylül'de Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Asrın Turizm ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Turizm ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Bahar Baştürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Eyüp, Sakarya Mahallesi, Alibeyköy Caddesi'nde kuruldu.

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı nerede Haberi

MITT Turizm ve Seyahat Fuarı nerede

Turizm sektörünün duayen oyuncuları, AB yaptırımlarının gölgesindeki Rusya'da düzenlenen MITT Seyahat ve Turizm Fuarı'na çıkarma yaptı. Ülkenin en büyük turizm fuarında, Ruslar Türkiye standına büyük ilgi gösterdi. Fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Rusya'daki ekonomik gelişmelerin turizm sektörümüzü olumsuz etkilememesi için tedbir alıyoruz" dedi. Sektör oyuncuları ise "Rusya son dakika müşterisi. Belki de hiç düşüş yaşanmayacak. Net tablo mayısta ortaya çıkar ancak kayıp olursa bu maksimum yüzde 15'le sınırlı kalır" yorumu yaptı. 


PARİTE AVANTAJI 

Limak Otelleri Turizm Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Rusların son 5 yıldır erken rezervasyon yaptırdığını ve bu yıl yaşadıkları ekonomik sorunlar nedeniyle bunu askıya aldıklarını söyledi. Bu durumun sektörde bir panik havası yarattığını vurgulayan Kavaloğlu, "Rusya pazarındaki düşüş beklendiği gibi yüzde 40'ları bulmaz. Maksimum oran yüzde 15...