24 / 04 / 2024

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi açıldı!

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi açıldı!

Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi, Sinan Bağlan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de Eyüp, İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde kuruldu.



Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi, Sinan Bağlan Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ekim'de kuruldu. 


Delano Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Enerji Müzesi Şubesi iş konusu; 1) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2) Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3) Yerli ve yabancı seyahat acentaları ile kara, deniz ve hava taşıma şirketleri ile işbirliği yapmak. 4) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak 5) Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak 6) Ticari amaçlı, şehir içi ve şehir dışı gezilerde şöförlü ve şöförsüz her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri vermek. 7) Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak 8) Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak 9) Otel ,motel , tatil köyü gibi turistik tesisler kurmak ve işletmek, kiralamak ve kiraya vermek 10) Motorlu taşıtlar için garajlar,bakım ve tamir istasyonları kurmak ve işletmek 11) Her türlü motorlu araçlar da dahil olmak üzere bütün menkulleri iktisap edebilir ve bunlar üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilir, rehn edebilir. 12) Mevzuata uygun olarak serbest bölge ve liman rejimlerinin gerektirdiği her türlü ihracat,ithalat ve transit faaliyetinde bulunmak. 13) Şirket yukarıda belirtilen amaç ve faaliyetlerini gerçekleştirebilmesi için her türlü mali ,ticari , idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunabilir 14) Marka , ihtira beratı , know how vesair sınai mülkiyet haklarını edinebilir.Bunlar üzerinde tasarrufta bulunabilir devir ve ferağ edebilir ve bunlara ilişkin her türlü lisans anlaşması yapabilir. 15) İşletme rehni dahil her türlü şahsi ve ayni teminat verebilir ,alabilir ve bunları kaldırabilir. 16) Resmi ve özel daire ,kuruluş ve firmalara karşı taahhütte bulunabilir,her çeşit kredi alabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket yukarıda yazılı olanlar dışında yararlı ve gerekli görülecek iş ve işlemlere Yönetim Kurulunun teklifi ve Genel Kurulun vereceği karar ile girebilir. 



Geri Dön