16 / 04 / 2024

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kartal, Yakacık Yeni Mahallesi, Samandıra Caddesi'nde kuruldu.

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Stc Restorasyon Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi kuruldu!

Zab Teknik Yapı Endüstrisi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akon Grup Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Celil Sarı tarafından kuruldu.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Uluslararası Yapı Endüstrisi Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Melik Şimşek tarafından kuruldu.

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Tula Yapı Endüstrisi Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tula Yapı Endüstrisi Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Altaylı tarafından kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi Sultanbeyli’de  149 milyon 951  bin 943 TL sermaye bedeli Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koruma Yapı Endüstrisi Teknoloji Tasarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dabanlı tarafından kuruldu.

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Cansız tarafından 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Kartal, Yakacık Yeni Mahallesi, Samandıra Caddesi'nde kuruldu. 


MKL Yapı Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü, inşaat taahhüt işleri; toplu konut, konut, işyeri, ticarethane, akvaryum, inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...