26 / 04 / 2024

mobil cafe

mobil cafe

Hotstop, Anadolu’da yeri hazır olan yatırımcı adaylarına Franchise sözleşmesini imzaladığı tarih itibariyle sadece 3 hafta içinde şubeyi açma garantisi veriyor. Yatırımcıları özellikle tatil bölgelerindeki fırsatlara çağırıyor…

Mobil tarifelere yüzde 52.5 zam! Hat açma, numara değişikliği ne kadar oldu? İşte mobil tarifelerde yeni fiyat listesi

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’dan (BTK) yapılan açıklamaya göre mobil şebekelerden yapılan yurtiçi aramalarda azami fiyat 87.53 kuruştan 1.23 liraya çıkarıldı. Bu zam ile birlikte yurtiçi aramalarda inimum ücretinin dakikası son bir yılda yüzde 52.5 fiyat artışı gördü. İşte hat açmadan, num

Bankanın mobil uygulamasındaki açığı fark eden pompacı kardeşler 16 milyar TL'yi cebe indirdi

Samsun'da bir benzin istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışan kardeşler bir bankada açtıkları maaş hesabıyla milyarlarca lirayı cebe indirdi. Mobil uygulamadaki açığı fark eden gençler iki günde inanılmaz bir servet yaptı.

Aile Destek mobil uygulaması kullanıma hazır!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından geliştirilen 'Aile Destek' mobil uygulamasının kullanıma hazır olduğu duyuruldu. Bu yeni uygulama sayesinde sosyal yardımlar ve sosyal hizmetler ile ilgili bilgilere ulaşılabilecek ve başvuru işlemleri yapılabilecek.

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup    Yaman tarafından kuruldu.

Klasik Cafe Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Klasik Cafe Turizm  Limited  Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Altın,Ehsan Zamanlou, Erdem  Selvi tarafından kuruldu.

Kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den yapılabilecek!

Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamaya göre, kripto varlık platformlarına para transferi Yapı Kredi Mobil’den gerçekleştirilebilecek...

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Gayrimenkul ve turizmde mobil ev trendi!

Türkiye'de 1999 depreminden sonra üretimine hız verilen çelik evlere olan talep hala yüksekken, bu alanda yeni bir model daha geliştirildi. Artan konut fiyatları, minimal yaşamların tercih edilmesi ve Kovid-19 salgınının etkisiyle mobil ev yani tiny house modeli Türkiye'de trend haline geldi.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enginur İnşaat Yazılım Teknolojileri Mobil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Oğuzhan Engin tarafından kuruldu.

Koronavirüs mobil evlere talebi artırdı!

Villa fiyatlarının artması ile birlikte doğa tutkunları tekerlekli mobil evlere yöneldi. Her arazide kullanabilen bu mobil evlerin fiyatı 150 bin TL'den başlıyor.

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Afetler için Ulusal Mobil Uyarı Sistemi devreye girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "SMS/JRT altyapısı ülke geneline kısa sürede acil durum SMS'i gönderebilecek seviyeye çıktı ve Ulusal Mobil Uyarı Sistemi (UYARSİS) çalışmalarını başlattık, yapacağımız son bir düzenlemeyle devreye alacağız." diye konuştu.

mobil cafe Haberi

mobil cafe


Türkiye’de “Mobil Kafe” kategorisini geliştiren,  dev bir kupayı andıran konsepti ile dikkat çeken Hotstop kaliteli ürünleri ve uygun ürün fiyatları ile farkı yaratıyor.


Hotstop’tan son derece lezzetli çay ve kahve çeşitlerinin yanında çeşitli sandviçleri, wrapları, paninileri, kekleri ve buzlu içecekleri önünden geçerken alabileceksiniz.


Hotstop Mobil Kafelerindeki teknolojik üstünlükler;


Hotstop’lardaki tüm satış ve sipariş yönetimi uzaktan izlenebiliyor ve yönetiliyor. Operasyon ekipleri tüm verilere ellerindeki akıllı telefonlarla canlı olarak ulaşabiliyor.


Hotstop Mobil Kafesinin üst tarafında çok uzaklarından okunabilen yeni jenerasyon dijital kayan yazı portalı vardır. Internet ortamında sağlanan data servisleri ile güncel Dünya ve Türkiye haberleri, borsa-döviz bilgileri, maç sonuçları, hava-yol durumu bilgileri metropol insanı ile canlı olarak buluşuyor.


Bir Hotstop Mobil Kafesinin içinde standart bir uluslararası kafeden alabileceğiniz tüm ürünlerin hazırlanmasını sağlayan ekipmanlar mevcut. Hotstop’larda...