25 / 04 / 2024

Hotstop’tan Anadolu’ya yaz şenliği fırsatı!

Hotstop’tan Anadolu’ya yaz şenliği fırsatı!

Hotstop, Anadolu’da yeri hazır olan yatırımcı adaylarına Franchise sözleşmesini imzaladığı tarih itibariyle sadece 3 hafta içinde şubeyi açma garantisi veriyor. Yatırımcıları özellikle tatil bölgelerindeki fırsatlara çağırıyor…




Türkiye’de “Mobil Kafe” kategorisini geliştiren,  dev bir kupayı andıran konsepti ile dikkat çeken Hotstop kaliteli ürünleri ve uygun ürün fiyatları ile farkı yaratıyor.


Hotstop’tan son derece lezzetli çay ve kahve çeşitlerinin yanında çeşitli sandviçleri, wrapları, paninileri, kekleri ve buzlu içecekleri önünden geçerken alabileceksiniz.


Hotstop Mobil Kafelerindeki teknolojik üstünlükler;


Hotstop’lardaki tüm satış ve sipariş yönetimi uzaktan izlenebiliyor ve yönetiliyor. Operasyon ekipleri tüm verilere ellerindeki akıllı telefonlarla canlı olarak ulaşabiliyor.


Hotstop Mobil Kafesinin üst tarafında çok uzaklarından okunabilen yeni jenerasyon dijital kayan yazı portalı vardır. Internet ortamında sağlanan data servisleri ile güncel Dünya ve Türkiye haberleri, borsa-döviz bilgileri, maç sonuçları, hava-yol durumu bilgileri metropol insanı ile canlı olarak buluşuyor.


Bir Hotstop Mobil Kafesinin içinde standart bir uluslararası kafeden alabileceğiniz tüm ürünlerin hazırlanmasını sağlayan ekipmanlar mevcut. Hotstop’larda mikrodalga fırından otomatik kahve&çay makinalarına, blenderlardan bulaşık makinasına, panini fırından buz makinasına, klimasından su arıtma sistemlerine aklınıza gelebilecek tüm ekipmanlar mevcut. Yerleşik kamera ve alarm sistemleri, led tabanlı aydınlatma sistemleri ve otomatik pis-temiz su sistemleriyle emsalsiz bir teknoloji noktası konumunda.


Geçtiğimiz 3 ay içinde Ataşehir Mozaik Çarşı AVM, İstanbul Cevahir AVM, Trump Tower Mall ve Ataşehir Brandium AVM’de şubeler açan Hotstop, Anadolu çıkarmasına da hazırlanıyor.


Geri Dön