19 / 04 / 2024

türkiyede mobil kafe

türkiyede mobil kafe

Hotstop, Anadolu’da yeri hazır olan yatırımcı adaylarına Franchise sözleşmesini imzaladığı tarih itibariyle sadece 3 hafta içinde şubeyi açma garantisi veriyor. Yatırımcıları özellikle tatil bölgelerindeki fırsatlara çağırıyor…

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olana güzel haber! Hemen buraya bakın, 31 Ağustos'a kadar vaktiniz var!

Kuveyt Türk, mobil uygulamasını indiren müşterilere özel bir hoş geldin paketi sunuyor. Mobilden Kuveyt Türklü olanlara özel olarak tasarlanan kampanya ile müşteriler, 600 TL'ye varan harcama iadesi kazanma şansına sahip olacaklar.

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Canpa yalıtıma mobil uygulama desteği getirdi!

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri CanpaAppmobil uygulamasında topladı.

Türkiye mobil bankacılıkta Avrupa birincisi!

Avrupa'daki diğer ülkelerle makası açan Türkiye, 2014 yılında mobil bankacılıkta lider ülke oldu. Türkiye aynı zamanda son bir yılda nakit kullanımında en büyük oranda düşüş sağlayan ülke olarak dikkat çekiyor.

TÜRGEV'den 'kafe' açıklaması!

Kadıköy Beşiktaş İskelesi'nin üst katındaki "Deniz Yıldızı" isimli kafeteryanın TÜRGEV'e devredileceği yönündeki iddialara ilişkin, vakfın tahliye işlemiyle ilgisinin bulunmadığı, buraya ilişkin hiçbir talep ve düşüncenin de olmadığını bildirildi.

TÜBİSAD’ın hazırlattığı Delloit raporuna göre e-ticaret 14 milyar’ı aştı!

Türkiyede internetten alışveriş yapan insan sayısı büyük bir hızla artıyor. Geçtiğimiz yıl, online satış pazarının ülke içindeki payı %1.3'le 14 milyar Türk lirasını buldu.

Konya'da Zemin Etüt Raporları mobil imza ile onaylanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı

Didem Erendil Tüzer: Türkiyede yatırımcılar çeşitlenmeye başladı!

Cushman&Wakefield Yatırım ve Sermaye Piyasaları Direktörü Didem Erendil Tüzer, geçtiğimiz gün düzenlenen “ Küresel Ekonomik Gelişmeler Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ” panelinde yatırımcıların çeşitlenmeye başladığını duyurdu...

türkiyede mobil kafe Haberi

türkiyede mobil kafe


Türkiye’de “Mobil Kafe” kategorisini geliştiren,  dev bir kupayı andıran konsepti ile dikkat çeken Hotstop kaliteli ürünleri ve uygun ürün fiyatları ile farkı yaratıyor.


Hotstop’tan son derece lezzetli çay ve kahve çeşitlerinin yanında çeşitli sandviçleri, wrapları, paninileri, kekleri ve buzlu içecekleri önünden geçerken alabileceksiniz.


Hotstop Mobil Kafelerindeki teknolojik üstünlükler;


Hotstop’lardaki tüm satış ve sipariş yönetimi uzaktan izlenebiliyor ve yönetiliyor. Operasyon ekipleri tüm verilere ellerindeki akıllı telefonlarla canlı olarak ulaşabiliyor.


Hotstop Mobil Kafesinin üst tarafında çok uzaklarından okunabilen yeni jenerasyon dijital kayan yazı portalı vardır. Internet ortamında sağlanan data servisleri ile güncel Dünya ve Türkiye haberleri, borsa-döviz bilgileri, maç sonuçları, hava-yol durumu bilgileri metropol insanı ile canlı olarak buluşuyor.


Bir Hotstop Mobil Kafesinin içinde standart bir uluslararası kafeden alabileceğiniz tüm ürünlerin hazırlanmasını sağlayan ekipmanlar mevcut. Hotstop’larda...