23 / 04 / 2024

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı

Kuveyt Türk’ten Türkiye’de bir ilk geldi. Sahip olmak istediğiniz araç için Kuveyt Türk Mobil'den Dijital Araç Finansmanı'na başvurabilir ve aynı zamanda dijitale özel cazip oranlar ile bütçenizi zorlamadan istediğiniz aracı satın alabilirsiniz. İşte detaylar…



Kuveyt Türk, araç sahibi olmak isteyen kişilere, şubeye gitmeden 7 gün 24 saat şekilde Dijital Araç Finansmanı sunmaya başladı.

Bankadan yapılmış olan açıklamaya göre, Türkiye bankacılık sektöründe bir ilki yaşatan hizmet kapsamında, sıfır ya da ikinci el araç finansmanı için gereken tüm işlemler, Kuveyt Türk Mobil üzerinden kolay, hızlı ve güvenli şekilde gerçekleşebiliyor.

Gerekli şartların yerine getirilmesi halinde işlemler aynı gün içinde tamamlanabiliyor. Tüm bunlar ile birlikte müşteriler, dijitale özel kâr oranı ve fırsat ürünü indirimleri ile avantajlı finansman kullanma ayrıcalığı yaşamakta.

Kuveyt Türk müşterileri, Kuveyt Türk Mobil üzerinden hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirken, Kuveyt Türk müşterisi olmayanlar kişiler ise görüntülü görüşme ile kısa sürede müşteri olarak Kuveyt Türk Mobil’den başvuru işlemlerini kolay bir şekilde tamamlayabiliyor.

Müşteriler, Kuveyt Türk Mobil üzerinden 7/24 şekilde dijital finansman chatbot’undan destek alabilirken ihtiyaç duymuş olduğu her an sorularına cevap bulabileceği finansman asistanına da sesli görüşme ile bağlanabiliyor.

Bir müşteriye aynı finansman asistanının tüm zaman dilimi boyunca destek olduğu Dijital Araç Finansmanı hizmeti ile Kuveyt Türk, müşterilerine dijital ortamda kusursuz bir müşteri deneyimi de sunmayı planlıyor.

Dijital Araç Finansmanı ile ilgili ayrıntılı bilgiler Kuveyt Türk internet sitesindeki Dijital Araç Finansmanı sayfasında yer alıyor.

    Türkiye’de bir ilk! Kuveyt Türk Dijital Araç Finansmanı’nı başlattı


    Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
    Geri Dön