26 / 04 / 2024

Mobiliyum AVM nerde yer alıyor

Mobiliyum AVM nerde yer alıyor

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si Mobiliyum, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. AVM, 225 bin metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.

Bakanlar Kurulu'ndan konutta KDV düzenlemesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mobiliyum AVM ve Mobilya Vadisi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklamalar yapan Müezzinoğlu, Bakanlar Kurulu'nun konutta KDV oranlarında düzenleme yaptığını söyledi ve indirimleri açıkladı.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

Mobiliyum AVM, Ortadoğu’ya örnek olacak!

İhracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM, Ortadoğu'da uygulanacak.

Mobiliyum AVM modeli Ortadoğu’da da uygulanacak!

İhracat potansiyelini artırmak amacıyla kurulan, Türkiye'nin ilk ve tek mobilya alışveriş merkezi Mobiliyum AVM, Ortadoğu'da uygulanacak. Proje planlanırken Osmanlı tarzı bir AVM konsepti oluşturmak amaçlanmış...

İnegöl Mobiliyum AVM'de 200 yerli marka!

Mobilya alışveriş merkezi "Mobiliyum" İnegöl'de açıldı. AVM, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında buluşturuyor. Mobiliyum AVM geniş ürün yelpazesine sahip.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si İnegöl’de hizmette!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM ’si, 10 Mayıs’ta, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. Mobiliyum AVM, 200 yerli mobilya üreticisini müşterileriyle buluşturuyor.

Mobiliyum’daki kilise ve havra kapatıldı!

İnegöl'de açılan Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum’da bulunan kilise ile havra tepki ve saldırılar üzerine kapatıldı. Mobiliyum AVM Kurucu Başkanı Haluk Özbek, 'üzgünüz' dedi.

Türkiye’nin dev mobilya AVM’si İnegöl'de açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak

Mobiliyum 200 yerli mobilya üreticisiyle ihracata katkı sağlayacak!

İnegöl'de, Türkiye'nin en büyük kapalı alana sahip mobilya AVM'si Mobiliyum'un açılışı anneler tarafından yapıldı. 200 yerli mobilya üreticisinin yer aldığı AVM ihracata önemli katkı yapmayı hedefliyor.

İnegöl Mobiliyum AVM açıldı!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si Mobiliyum, mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açıldı. AVM, 225 bin metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.

İnegöl'de en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum açıldı!

Türkiye’nin sektörel kümelenme örneği en büyük mobilya AVM’si “Mobiliyum” İnegöl’de açıldı. 200 mobilyacının bir araya gelerek kurduğu Mobiliyum, 365 gün fuar konseptiyle müşterilerini ağırlayacak.

İnegöl Mobiliyum AVM bugün açılıyor!

Türkiye’nin en büyük kapalı alana sahip Mobilya AVM’si, bugün mobilya sektörünün kalbi İnegöl’de hizmete açılıyor.

Mobiliyum AVM nerde yer alıyor Haberi

Mobiliyum AVM nerde yer alıyor

Mobiliyum’un Anneler Günü’ndeki açılışı, ‘Annelerimize Saygı’ konseptiyle, sektör temsilcilerinin anneleri tarafından gerçekleştirildi. Türkiye’nin ilk ve tek Mobilya AVM’si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM, 225 bin metrekare kapalı alanda, 200 yerli mobilya üreticisini tek bir çatı altında müşterileriyle buluşturuyor.


AVM’yi 100 milyon dolar yatırım yapıldı. Mobilyum AVM Kurucu Başkanı Haluk Özbek “Mobiliyum AVM üyesi mobilya markaları, alanlarından uzman 30 bin kişiden fazla çalışanı ile 160 ülkeye ihracat yapmaktadırlar. Şuanda ihracat hacmimiz 300 milyon dolardır. Mobiliyum AVM’nin hayata geçmesiyle, 1 milyar dolar ihracat hedefliyoruz”...