29 / 03 / 2024

Mobilya kdv kampanyası

Mobilya kdv kampanyası

MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Güleç, "Vatandaşlarımıza bir an önce bu 3 ay zarfında mobilya ihtiyaçlarını karşılamalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü ucuzken alsınlar." dedi.

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi: Samsung, Casper, Vivo, Omix, Redmi...

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği bir kereye mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasında detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi...

Koltuk takımınız eskidiyse, bu kampanya tam size göre! Bellona’dan Yılın Son Kampanyası! 24 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Bellona Mobilya, yılın bitmesine sayılı günler kala 2022’yi indirim kampanyasıyla kapatıyor.  Mobilyalarınızı yenilemenin zamanı geldiyse 31 Aralık’a kadar sürecek kampanya bitmeden yetişin!

Vivense'de 11.11 kampanyası için son gün fırsatlarını kaçırmayın! İşte 15 Kasım 2022 fiyat listesi

Vivense'de 11'li fiyatlar kampanyası için yarın son gün. Mobilya ve dekorasyon markası Vivense'de Kasım ayına özel çeşitli indirim kampanyaları ve 11'li rakamlar avantajları devam ediyor.

Kanepeleri yenileme zamanı! Mudo Mobilya’da yüzde 40 indirim! İşte 28 Eylül 2022 Mudo fiyat listesi!

Mudo’dan mobilyalarda kış fırsatı, seçili mobilya ürünlerinde yüzde 40 indirim kampanyası başladı. Kampanyada kanepeden konsola, sehpadan bar dolabına, mutfak masasından kitaplığa bir çok ürün indirimli fiyatlarla sunuluyor.

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

A101'de mobilya kampanyası devam ediyor! İşte A101 18 Mart 2022 Mobilya fiyat listesi...

A101 online market uygulamasından uygun fiyatlı mobilyaları satışa sundu. Peki kampanyalı mobilyalar kaç TL? İşte A101 mobilya fiyat listesi...

KDV indirimi mobilya sektörünü hareketlendirdi! 

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, mobilyadaki yüzde 10'luk KDV indiriminin yansımalarından mutluluk duyduklarını belirtti. Ayhan, "Geçen yılın iç pazar satışlarının yüzde 25 üzerine çıkarız" dedi...

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi için son günler!

DAP Yapı, 2019’u önemli bir fırsat kampanyası ile uğurlamaya hazırlanıyor. Validebağ Konakları’ndan ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan özel kampanyadan yıl sonunda tamamlanacak yüzde 10 KDV avantajına ek olarak, yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

Validebağ Konakları’nda yüzde 10 KDV indirimi 31 Aralık’ta sona eriyor!

DAP Yapı, Validebağ Konakları’nda ‘yüzde 10 + yüzde 10 fırsat’ kampanyasını devreye soktu. Şirket, yıl sonunda bitecek olan yüzde 10 KDV avantajına ek olarak olarak yüzde 10 indirim kampanyası başlattı.

MOSFED mobilyada KDV indiriminin uzatılmasını istiyor!

Mobilya Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "KDV indirimi yıl sonuna kadar sürdüğü takdirde mobilyada iç pazarda 50 milyar liralık satışı, ihracatta 4 milyar doları yakalarız. Halihazırda doğrudan 300 bin, dolaylı olarak 500 bin kişiyi istihdam eden sektörümüz, ek 100 bin isti

Mobilya kdv kampanyası Haberi

Mobilya kdv kampanyası

Mobilya Sanayicileri ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, mobilyada KDV'nin 3 ay süreyle yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülmesine ilişkin, "Vatandaşlarımıza bir an önce bu 3 ay zarfında mobilya ihtiyaçlarını karşılamalarını tavsiye ediyoruz." dedi. 


Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı da olan Güleç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mobilyada KDV oranının 3 ay süreyle yüzde 18'den 8'e düşürülmesinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Maliye Bakanı Naci Ağbal'a teşekkür etti.


"Katma değerli ihracatın önü açıldı"

Hedeflerinin 2023 yılında dünyanın ilk 5 ihracatçı ülkesi arasında yer almak olduğunu vurgulayan Güleç, "Hamdolsun bu başarılacak ama tabii ki iç piyasa biraz durgundu. Bu iç piyasadaki durgunluğu da hep...